Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba.
Arkadaşlar Official pet sistemi ekledim fakat ufak bir problem var her hangi bir yumurtayı kuluçka yapıp isim vermek istedigimde orada takılıp kalıyor ve python syserr şu şekilde

screenshot_229.jpg

Son satır bahsi gecen py 84. satırdada bir hata yok gibi
screenshot_229.jpg

root içerisindeki
interfacemodule.py
uiinventory.py

bu dosyalara ekleme yaptığımda karakter ekranına gelirken oyundan atıyor.
diğerlerini ekleyerek oyun açılıyor yumurtadan pet çıkıyor. pette geliyor p bastığımda menü açılıyor buraya kadar bir problem yok.
level aldırmaya çalıştığımda gerekli exp 270 olarak görünüyor yaratıkları keserek 270 tamamlanıyor 5 exp kutusundan 4 tanesi doluyor ve öle kalıyor. gerekli exp 270 olması gereken exp 270. güncel tecrübe %100.00 olarak görünüyor ama level atlamıyor.
nesne exp yaptığımda, herhangi bir item koyuyorum besle diyorum item kayıp oluyor exp gelmiyor.

@tatal New_petsystem.cpp . h degiştir bu konudakinde bende aynı sorunu yaşadım

bunları game/src içine at sorunu duzelecek

Son düzenleme:
@tatal New_petsystem.cpp . h degiştir bu konudakinde bende aynı sorunu yaşadım

bunları game/src içine at sorunu duzelecek

ilginize tşkler.

SetExp(itemxp->GetGold() * 2, 1);
bir kaç arkadaş bundan bahsetmiş getgold çevirince verdiğim itemleri exp olarak kabul etti.
5. kutunun dolması için nesne item vermek şartmış :)

@hakikat bu konuyla pek alakalı olmasa da bir sorunum var
itemdesc.txt bulunan bir itemenin yazısını değiştiriyorum oyunda değişmiş olarak çıkıyor.
yeni itemlerin özelliklerini yazıyorum itemin üzerinde görünmüyor. sadece bu itemlere has değil önceden ekli olan bir itemin kodunu yazıyorum yine görünmüyor neden kaynaklanır çözemedim. normalde çıkması gerekmez mi
bunun içinde local protoda özel bir kodlama gerekmiyor sanırım.

55001 Protein Lokması Yorgun petini lezzetli protein lokmaları ile beslersen tamamen yenilenecektir. Yeniden canlandıran besinle ölü bir peti beslersen %50 oranla dirilir.
55002 Nakliye Kutusu Petini nakliye kutusuna koyarsan 30 gün boyunca satılabilir.
55003 Genç Pet Kitabı Şu eşyaların yardımı ile petini bir sonraki seviyeye (Yabani Pet) yükseltebilirsin.
55004 Yabani Pet Kitabı Şu eşyaların yardımı ile petini bir sonraki seviyeye (Cesur Pet) yükseltebilirsin.
55005 Cesur Pet Kitabı Şu eşyaların yardımı ile petini bir sonraki seviyeye (Kahraman Eğitimi) yükseltebilirsin.

Görünmüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri