HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu bir hata eğil ki sadece uyarı
Error kodu yoksa tahminen sorunsuz build olmuştur.
ayrıca distribut ta build etmeyi unutmayın.(debug release falan olmasın üstteki menüde görürsünüz.)
metin2.exe > binary klasöründedir. metin2distribute.exe olcak ismide.![]()
build olmasına oluyor. fakat önceden uyarı vermiyordu nedne uyarı verdi ki. ben biraz titizim o yüzden bunu çözersek duacın olurum..
uyarı vermesindeki genel sebepler visual studio nun yeni sürümlerinden kaynaklı veya updatelerinden kaynaklıdır.build olmasına oluyor. fakat önceden uyarı vermiyordu nedne uyarı verdi ki. ben biraz titizim o yüzden bunu çözersek duacın olurum..
yeni gelen sürümlerde fonksiyonun değişmesinden kaynaklı ve yeni bir fonksiyondan kaynaklı uyarılar olabilir.
bu uyarılar eski sürümlerin yavaş oldugunu kod blogunun yeni sürümlere göre kodlanırsa daha güzel bir program işleyişi olucağını veyada sistemdeki kod blogunun sistemi aşırı yordugunu daha düzgün bir kodlamayla yazılmasını belirtir.yani herhangi bir sorun yok. program sorunsuz çalışıcaktır. warningleri düzeltsek tabiki daha verimli bir metin2 exe si alabiliriz elimize
Turkmmo Flood Engelleme
uyarı vermesindeki genel sebepler visual studio nun yeni sürümlerinden kaynaklı veya updatelerinden kaynaklıdır.build olmasına oluyor. fakat önceden uyarı vermiyordu nedne uyarı verdi ki. ben biraz titizim o yüzden bunu çözersek duacın olurum..
yeni gelen sürümlerde fonksiyonun değişmesinden kaynaklı ve yeni bir fonksiyondan kaynaklı uyarılar olabilir.
bu uyarılar eski sürümlerin yavaş oldugunu kod blogunun yeni sürümlere göre kodlanırsa daha güzel bir program işleyişi olucağını veyada sistemdeki kod blogunun sistemi aşırı yordugunu daha düzgün bir kodlamayla yazılmasını belirtir.yani herhangi bir sorun yok. program sorunsuz çalışıcaktır. warningleri düzeltsek tabiki daha verimli bir metin2 exe si alabiliriz elimize
Bunuda aldım arşive teşekkürler güzel paylaşımlar akıyor akıyorLinkler;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal;
Kanit
![]()
Silme icin suanlik itemsil luaniza kucuk bir kod ekleyerek duzenleme yapabilirsiniz pcm olmadigindan kodlara bakma firsatim yok bilen sahislarda zaten sadece ben dusuncesindeler suanlik boyle bir cozum sunabiliyorum sadece en kisa zamanda kodlara bakarak kesin cozumu konu uzerinden atarim

ARKADAŞLAR BU HATAYI ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?.
DOSYAYI GAME SRCYE NASIL TANITACAĞIM
Çift pet çağırması normal birşey official serverlarda da öyle zaten, pet level yazısı için #if defined (WJ_SHOW_MOB_INFO) satırının altında else if IsEnemy || IsStone yazısının altına elseif (IsNewPet()) ve alt satırına PetLevelColor fonksiyonunu ekle
Merhaba kardşeim ben
ekledim de game build ederken böyle bir hata alıyorum ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)