HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim senin dediğin questlua_petnew.cpp de mevcut ben ondan kaynaklı hata almıyorumiçindeki ifdefi değiştirmen gerekli diğerlerinden farklı bir ifdef verilmiş orda diğerleri ile aynı yap![]()
ben new_petsystem.cpp de hata alıyorum. yine dediğin kodları değiştirip denicem sürekli.
eklieli bi müddet zaman geçdiği için kafam karışmış k.b.ma questlua ile karıştırdım aldığın hata common hatası gibi commonda hatan olmadığına eminsen commonu yolla birde ben bakıyım bu arada depende birşey eklemeye gerek yok iyi forumlar k.g.Arkadaşlar Depend'e new_petsystem.h eklencek mi?
eklieli bi müddet zaman geçdiği için kafam karışmış k.b.ma questlua ile karıştırdım aldığın hata common hatası gibi commonda hatan olmadığına eminsen commonu yolla birde ben bakıyım bu arada depende birşey eklemeye gerek yok iyi forumlar k.g.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Service.h'de neden _New ile başlıyor sourcenizdeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
#define NEW_PET_SYSTEM böyle kullanmışsınız.

Turkmmo Flood Engelleme
char_battle.cppLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
char_item.cpp
cmd_general.cpp
input_main.cpp
vede char.cpp'lerinizin
birinde
#ifdef NEW_PET_SYSTEM
#include "New_PetSystem.h"
#endif
eksik olbilir gibi geliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)