- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haa yok estf. o diğer arkadaşa atar yapınca sinirlendim birden. Sanki analarından yazılımcı doğuyorlar
Bu işe başlarken bişey bilseydik oho şuan neler neler yapardık hepsi deniye deniye oldu

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Linkler;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal;
Kanit
![]()
Silme icin suanlik itemsil luaniza kucuk bir kod ekleyerek duzenleme yapabilirsiniz pcm olmadigindan kodlara bakma firsatim yok bilen sahislarda zaten sadece ben dusuncesindeler suanlik boyle bir cozum sunabiliyorum sadece en kisa zamanda kodlara bakarak kesin cozumu konu uzerinden atarim
Hocam ö.m bakabilirmisiniz ?
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
Haa yok estf. o diğer arkadaşa atar yapınca sinirlendim birden. Sanki analarından yazılımcı doğuyorlar
Kimse anasından yazılımcı doğmadı. Lakin hiçbir çaba sarfetmeyip sadece hazırı istemek yanlış birşey. Ve sen gelipte ona hazır dosyaları vererek iyilik yaptığını sanıyorsun ama yaptığın aslında kötülük çünkü millette şu şekil algı oluşturuluyor benim yapmama gerek yok nasıl olsa yapan biri paylaşır bende kullanırım. Ben kendimde bilmiyorum ama hazırda istemiyorum gir profilime bak bilmediğim şeyleri konu açıp öğreniyorum neyse diyecek birşeyim yok.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 46m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 0
Kimse anasından yazılımcı doğmadı. Lakin hiçbir çaba sarfetmeyip sadece hazırı istemek yanlış birşey. Ve sen gelipte ona hazır dosyaları vererek iyilik yaptığını sanıyorsun ama yaptığın aslında kötülük çünkü millette şu şekil algı oluşturuluyor benim yapmama gerek yok nasıl olsa yapan biri paylaşır bende kullanırım. Ben kendimde bilmiyorum ama hazırda istemiyorum gir profilime bak bilmediğim şeyleri konu açıp öğreniyorum neyse diyecek birşeyim yok.
O zaman birader bunu ilk başta böyle belirtecektin.
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
O zaman birader bunu ilk başta böyle belirtecektin.
Teneke kelimesini kullanmata hatalıyım kabul ediyorum. ama hazırı vermekten yana değilim kendini geliştirmesi daha mantıklı yoksa her gördüğü şeyde hazırını isteyecek. Tercih sizin tabi k.g
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)