Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SQL dosyası nereye okutulcak?
Player'e okutuyorum fakat peti çağırdığımda pet geri gidiyor. Kayıt yapmadığından dolayı.
Player'e okutuyorum fakat peti çağırdığımda pet geri gidiyor. Kayıt yapmadığından dolayı.
Clienti build ederken şu 2 hatayı alıyorum arkadaşlar.
line 1286 da şu yazıyor:
pSlotWin->SetSlotScale(iSlotIndex, iItemIndex, iWidth, iHeight, (CGraphicImage *)iImageHandle, sx, sy ,diffuseColor);
line 1286 da şu yazıyor:
pSlotWin->SetSlotScale(iSlotIndex, iItemIndex, iWidth, iHeight, (CGraphicImage *)iImageHandle, sx, sy ,diffuseColor);
Son düzenleme:
SlotIndexi eklediğiniz yerleri kontrol edin eğer gine hallolmassa destekçilerine bakın veyahut buda çözüm olmassa clen çekin veya vsfiles içinden build tarzını silip buildleyin iyi forumlar k.g.Clienti build ederken şu 2 hatayı alıyorum arkadaşlar.
![]()
line 1286 da şu yazıyor:
SlotIndexi eklediğiniz yerleri kontrol edin eğer gine hallolmassa destekçilerine bakın veyahut buda çözüm olmassa clen çekin veya vsfiles içinden build tarzını silip buildleyin iyi forumlar k.g.
hocam ö.m kutunuz dolmuş. o yüzden burdan yazıyorum. ben tab hatası yaptığımı düşünüyorum,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
birde siz deneyebilirmisiniz müsaitseniz ?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)