noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Offical pet sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan sareman56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 678
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

.:D onlar eksikleri değil freakda paylaşılan yarım dosyalar.

Bu kadar herseyi bildigine gore justta paylasilan dosyanin ustune freakta paylasilani yaptiktan sonra offical petin sorunsuz hale geldiginide biliyorsundur sanirim ?

Turkmmo Flood Engelleme

:D klasörismi.exe = devloypır.exe

Bil bakalim dun ben hangi linkleri attim ve onlar neden orda biraz beynin varsa dusunup anlayabilirsin.

Bu kadar herseyi bildigine gore justta paylasilan dosyanin ustune freakta paylasilani yaptiktan sonra offical petin sorunsuz hale geldiginide biliyorsundur sanirim ?

Bil bakalim dun ben hangi linkleri attim ve onlar neden orda biraz beynin varsa dusunup anlayabilirsin.
:DDSG pki

gameforgenin 16.2 güncellemesini izleyince heves meves kalmadı adamda :D

gameforgenin 16.2 güncellemesini izleyince heves meves kalmadı adamda :D

sanırım amaçları metin2 bitirmek :D bune böyle her 3 ayda bir yeni birşeyler insanın beyni sulanıyor

sanırım amaçları metin2 bitirmek :D bune böyle her 3 ayda bir yeni birşeyler insanın beyni sulanıyor

son gelen normal bi güncelleme deil paket dediğimiz türden bişey güncellemeden fazlasını içeriyo herifler resmen silkroada kafa atmış effectlerde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri