HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
item_proto ya yazılmamışdediğin herşeyi 3 sefer yaptım sıkıtnı vermiyor oyun açılıyor ama kodlarını yazdığım zaman meslea /i 55705
#55705 item not exist by that vnum
böyle diyor sence ne yapamalıyım ? yardım edermisin ? skype varsa: recor_ding
txt kullanıyorsanız txtlere kullanmıyorsanız sql üzerinden item_protoya eklenmeli
başka eklenmemiş yer olsa dahi sadece item protoda olmadığından bu hatayı alırsınız
item_proto ya yazılmamış
txt kullanıyorsanız txtlere kullanmıyorsanız sql üzerinden item_protoya eklenmeli
başka eklenmemiş yer olsa dahi sadece item protoda olmadığından bu hatayı alırsınız
kardeşim skype adresini verebilir misin rica etsem
skype kullanmıyorum.kardeşim skype adresini verebilir misin rica etsem
burdan yazınız özel yada konuya zaman buldukça cevaplarım
item_proto ya yazılmamış
İtem protodada ekli ama bestin filesden bakarak yaptım ekledim ama yine kabul etmiyor txt kullanıyorum sql u da deneyim sonuçu yazarım sen root ve locale dosyalarını atabilirmisin acaba
benim dosyaların sizin pack a uyma ihtimali çok çok düşük.İtem protodada ekli ama bestin filesden bakarak yaptım ekledim ama yine kabul etmiyor txt kullanıyorum sql u da deneyim sonuçu yazarım sen root ve locale dosyalarını atabilirmisin acaba
bu konudaki sistemi çalıştırdıysanız değiştirmeniz gereken dosyaları değiştirip linke ekledim.
bunun üstü sizin yerinize benim eklemem gerekir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)