HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@abc262626; @Statu; @Black Widow; @mimikkralo1;
Merhaba bu dediğiniz şey besleme içinmi yoksa benim dediğim misal slot kesiyorum ya pete o şekilde exp gitmiyor
new_petsystem.cpp içerisinde arat;
bunun anlamı itemi tekrar npc ye satış fiyatı oluyor, genelde bu değerleri protoda çoğu kişi 0 yapıyor ve pete exp veremiyor.Kod:SetExp(itemxp->GetShopBuyPrice() / 2, 1);
2 farklı çözüm var, ya npc ye tekrar satış fiyatını artırıcaksın, yada npcden alış fiyatı olarak değiştireceksin şu şekilde;
Kod:SetExp(itemxp->GetGold() / 2, 1);
Merhaba bu dediğiniz şey besleme içinmi yoksa benim dediğim misal slot kesiyorum ya pete o şekilde exp gitmiyor
Moderatör tarafında düzenlendi:
@abc262626; @Statu; @Black Widow; @mimikkralo1;
Nesne exp içindir bu dediğim.
Nesne exp içindir bu dediğim.
Peki slot kestiğim zaman pete exp gitmiyor onu nasıl çözeceğim ?
petin aktif olması ve evrim seviyesi gibi koşullamalar var, hangisiyle ilgili sorunun var bilememPeki slot kestiğim zaman pete exp gitmiyor onu nasıl çözeceğim ?
petin aktif olması ve evrim seviyesi gibi koşullamalar var, hangisiyle ilgili sorunun var bilemem
Peti çağırıyorum 1lv olarak geliyor normal exptable yeride doğru sorun yok lakin mob kestiğim zaman exp gitmiyor pete sorun bu başka sorun yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)