Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar uzun süredir üzerinde çalıştığım fileste sona geldim. Filesi tamamen kendim için hazırlamıştım fakat sv yönetmek sabır isteyen bir iş ayri bi olay. Bu yüzden filesi satışa sundum. Files Emek ve Ws diye iki farklı şekildedir. Aynı sistem üzerine kurulmuş içeriği emek ve ws için ayrılmıştır. Alan kişi emek veya ws diye belirtmelidir. Filesi alan kişi üzerinde hiçbir değişiklik yapmasına gerek kalmadan serveri açabilir. Filesi alan kişi isterse ücretsiz kurulum yapılır.
Filesin özellikleri
1-) Ortak bağırma ekranı ve tek tık [PM] atabilme.
2-) Sorunsuz bugsuz 3 envarter.
3-) Sorunsuz bugsuz Leş Sistemi ( Oyuncu kestikçe silahtaki leş sayısı artar)
4-) Yeşil ve Mor Pot efektleri aktif.
5-) Lonca Skor Sistemi : Lonca liderleri yaptıkları savaşlarının istatiğini hangi üyenin kaç oyuncu kestiğini vs görüntüleyebilir.
6-) Kolay yönetimli NP sistemi. Np item karşılığında harcanabilir. Aynı oyuncuyu üst üste kestiğinde vs np kazanılmaz tüm buglar engelli.
7-) İki CHli ejderha odası.
GMler için oyun sağ tık görünümü.
9-) Lonca Ajan sistemi. Lonca liderleri savaş esnasında tespit ettikleri ajan oyuncuları sağ tık ajan diyerek lonca savaşından atabilir oyuncu anında köyüne ışınlanır.
10-) Potsuz vs sistemi: Potsuz vs yapıldığında istensede pot basılamaz.
11-) Onaylı Envarter Görüntüleme Sorunsuz bugsuz Oyun seçeneklerinden engellenebilir.
12-) Envarter resimdeki gibidir. Envarterden item silme ve depo açma aktif. Yüzükler için ayrı iki slot vardır. Envarterden item kilitleme sistemi mevcuttur.
13-) X tuşuna entegreli bonus görüntüleme sayfası
14-) Seçmeli kostüm sistemi. Milonun sandığını sağ tıkladığında kostüm seçme ekranı gelir. Nesne Markete sorunsuz şekilde konur 0 sn sorunu yoktur.
15-) Kostüm zırhları 2k hp ve 50 saldırı degerı verir. Kostum kaskları %10 yarı verir sabit.
16-) F5 Efsun botu 5 sekmeli
17-) F6 Hızlı CH Değiştirme
1
F7 Hızlı Ekipman
19-) F8 Pazar ve Ticaret Logu
20-) F9 Efsun botu 7 sekmeli
21-) Sorunsuz Lonca Deposu. Yetkilendirme ve Kayıt
22-) Reboot gerektirmeden değiştirebilen kral lonca sistemi
23-) Trdeki beta takılar ve kemerler. Ot ile tr tipi üretilir.
24-) Sorunsuz Beta Mapler. (Ejderha kayası, Guatama uçurumu ve Yıldırım dağları)
25-) Offical Beta Bosslar. Nemere ve Razadör
26-) Sorunsuz BK değiştirme npcsi 10 bk ve 2m ye yeni bk verir. ( Hangi karakter takas işlemi gerçekleştiriyorsa o karakterin bksını verir)
27-) Hazırlanmış dönüşümler. Ot ile beta zırh ve silah dönüşümleri.
2
Offical Kuşak Sistemi. Dönüşüm belgesi ile kuşak bonus temizleme.
29-) Sorunsuz Arena sistemi: Arenada en son ayakta kalan savaşı kazanır.
30-) İki Svnin ayrı ayrı tanıtımları resimdeki gibidir.
31-) İsteyen yanında websiteyi ve market panelinide alabilir. Panel ve Market WebMeric tarafından kodlanmıştır. Sitede online pazar görüntüleme vs mevcuttur siteyi inceleyebilirsiniz. (Ekstradır)
Turkmmo sabit konu: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-celsusmt2-muhtesem-sistemlerle-sizlerle.html
Filesi alan kişilerin websitelerine yukarıdaki pazar görüntüleme sistemi ücretli olarak entegre edilebilir.
Fiyat:
GAME: 100 TL
GAME + SOURCE 400 TL
SADECE 5 KİŞİYE SATILACAKTIR
Yeni hizmet duyurusu: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...ucu-kurulumu-dedicated-araciligi-hizmeti.html
Ayrıntılı bilgi için Skype: agnostic.xcv
Filesin özellikleri
1-) Ortak bağırma ekranı ve tek tık [PM] atabilme.
2-) Sorunsuz bugsuz 3 envarter.
3-) Sorunsuz bugsuz Leş Sistemi ( Oyuncu kestikçe silahtaki leş sayısı artar)
4-) Yeşil ve Mor Pot efektleri aktif.
5-) Lonca Skor Sistemi : Lonca liderleri yaptıkları savaşlarının istatiğini hangi üyenin kaç oyuncu kestiğini vs görüntüleyebilir.
6-) Kolay yönetimli NP sistemi. Np item karşılığında harcanabilir. Aynı oyuncuyu üst üste kestiğinde vs np kazanılmaz tüm buglar engelli.
7-) İki CHli ejderha odası.
GMler için oyun sağ tık görünümü.
9-) Lonca Ajan sistemi. Lonca liderleri savaş esnasında tespit ettikleri ajan oyuncuları sağ tık ajan diyerek lonca savaşından atabilir oyuncu anında köyüne ışınlanır.
10-) Potsuz vs sistemi: Potsuz vs yapıldığında istensede pot basılamaz.
11-) Onaylı Envarter Görüntüleme Sorunsuz bugsuz Oyun seçeneklerinden engellenebilir.
12-) Envarter resimdeki gibidir. Envarterden item silme ve depo açma aktif. Yüzükler için ayrı iki slot vardır. Envarterden item kilitleme sistemi mevcuttur.
13-) X tuşuna entegreli bonus görüntüleme sayfası
14-) Seçmeli kostüm sistemi. Milonun sandığını sağ tıkladığında kostüm seçme ekranı gelir. Nesne Markete sorunsuz şekilde konur 0 sn sorunu yoktur.
15-) Kostüm zırhları 2k hp ve 50 saldırı degerı verir. Kostum kaskları %10 yarı verir sabit.
16-) F5 Efsun botu 5 sekmeli
17-) F6 Hızlı CH Değiştirme
1
F7 Hızlı Ekipman
19-) F8 Pazar ve Ticaret Logu
20-) F9 Efsun botu 7 sekmeli
21-) Sorunsuz Lonca Deposu. Yetkilendirme ve Kayıt
22-) Reboot gerektirmeden değiştirebilen kral lonca sistemi
23-) Trdeki beta takılar ve kemerler. Ot ile tr tipi üretilir.
24-) Sorunsuz Beta Mapler. (Ejderha kayası, Guatama uçurumu ve Yıldırım dağları)
25-) Offical Beta Bosslar. Nemere ve Razadör
26-) Sorunsuz BK değiştirme npcsi 10 bk ve 2m ye yeni bk verir. ( Hangi karakter takas işlemi gerçekleştiriyorsa o karakterin bksını verir)
27-) Hazırlanmış dönüşümler. Ot ile beta zırh ve silah dönüşümleri.
2
Offical Kuşak Sistemi. Dönüşüm belgesi ile kuşak bonus temizleme.
29-) Sorunsuz Arena sistemi: Arenada en son ayakta kalan savaşı kazanır.
30-) İki Svnin ayrı ayrı tanıtımları resimdeki gibidir.
31-) İsteyen yanında websiteyi ve market panelinide alabilir. Panel ve Market WebMeric tarafından kodlanmıştır. Sitede online pazar görüntüleme vs mevcuttur siteyi inceleyebilirsiniz. (Ekstradır)
Turkmmo sabit konu: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-celsusmt2-muhtesem-sistemlerle-sizlerle.html
Filesi alan kişilerin websitelerine yukarıdaki pazar görüntüleme sistemi ücretli olarak entegre edilebilir.
Fiyat:
GAME: 100 TL
GAME + SOURCE 400 TL
SADECE 5 KİŞİYE SATILACAKTIR
Yeni hizmet duyurusu: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...ucu-kurulumu-dedicated-araciligi-hizmeti.html
Ayrıntılı bilgi için Skype: agnostic.xcv
Hayırlı Satışlar Güvenilirdir.
güveniliri dürüst ahlaklı çalışan biri önerilir.
güvenilir arkadaştır. hayırlı satışlar kardeşim
arkadaşla önceden başka alışverişlerimizde oldu işini iyi yapan , güvenilir nadir kişilerden biridir. Herkese tavsiye ediyorum
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)