farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Agno Server Files Full Sistemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agnostic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar uzun süredir üzerinde çalıştığım fileste sona geldim. Filesi tamamen kendim için hazırlamıştım fakat sv yönetmek sabır isteyen bir iş ayri bi olay. Bu yüzden filesi satışa sundum. Files Emek ve Ws diye iki farklı şekildedir. Aynı sistem üzerine kurulmuş içeriği emek ve ws için ayrılmıştır. Alan kişi emek veya ws diye belirtmelidir. Filesi alan kişi üzerinde hiçbir değişiklik yapmasına gerek kalmadan serveri açabilir. Filesi alan kişi isterse ücretsiz kurulum yapılır.

Filesin özellikleri

1-) Ortak bağırma ekranı ve tek tık [PM] atabilme.

9LVPX3.png

2-) Sorunsuz bugsuz 3 envarter.

qB4ZqD.png

3-) Sorunsuz bugsuz Leş Sistemi ( Oyuncu kestikçe silahtaki leş sayısı artar)

MJ63YQ.png

4-) Yeşil ve Mor Pot efektleri aktif.

QMRoX3.jpg

5-) Lonca Skor Sistemi : Lonca liderleri yaptıkları savaşlarının istatiğini hangi üyenin kaç oyuncu kestiğini vs görüntüleyebilir.

X4BrWR.png

6-) Kolay yönetimli NP sistemi. Np item karşılığında harcanabilir. Aynı oyuncuyu üst üste kestiğinde vs np kazanılmaz tüm buglar engelli.

bbld8d.png

7-) İki CHli ejderha odası.

8-) GMler için oyun sağ tık görünümü.

o7O0q2.jpg

9-) Lonca Ajan sistemi. Lonca liderleri savaş esnasında tespit ettikleri ajan oyuncuları sağ tık ajan diyerek lonca savaşından atabilir oyuncu anında köyüne ışınlanır.
AJAd2p.png

10-) Potsuz vs sistemi: Potsuz vs yapıldığında istensede pot basılamaz.

0D7oV9.png
4lLvm4.png

11-) Onaylı Envarter Görüntüleme Sorunsuz bugsuz Oyun seçeneklerinden engellenebilir.
VYl1lZ.png
nrA37V.png
v4gvEz.png

12-) Envarter resimdeki gibidir. Envarterden item silme ve depo açma aktif. Yüzükler için ayrı iki slot vardır. Envarterden item kilitleme sistemi mevcuttur.

1dYlyj.png

13-) X tuşuna entegreli bonus görüntüleme sayfası

L3pWao.png

14-) Seçmeli kostüm sistemi. Milonun sandığını sağ tıkladığında kostüm seçme ekranı gelir. Nesne Markete sorunsuz şekilde konur 0 sn sorunu yoktur.

7vorkY.png

15-) Kostüm zırhları 2k hp ve 50 saldırı degerı verir. Kostum kaskları %10 yarı verir sabit.

PM5Zq5.jpg

16-) F5 Efsun botu 5 sekmeli

gokJ55.png

17-) F6 Hızlı CH Değiştirme

9LVP45.png

18-) F7 Hızlı Ekipman

qB4ZYR.png

19-) F8 Pazar ve Ticaret Logu

9LVPL8.png

20-) F9 Efsun botu 7 sekmeli

J2pyn5.png

21-) Sorunsuz Lonca Deposu. Yetkilendirme ve Kayıt

OMRpAn.png

z4m75R.png

y4Pr5n.png

22-) Reboot gerektirmeden değiştirebilen kral lonca sistemi

6nZLPl.png

23-) Trdeki beta takılar ve kemerler. Ot ile tr tipi üretilir.

WYVLk4.png

24-) Sorunsuz Beta Mapler. (Ejderha kayası, Guatama uçurumu ve Yıldırım dağları)

25-) Offical Beta Bosslar. Nemere ve Razadör

26-) Sorunsuz BK değiştirme npcsi 10 bk ve 2m ye yeni bk verir. ( Hangi karakter takas işlemi gerçekleştiriyorsa o karakterin bksını verir)

3o9nL9.png

27-) Hazırlanmış dönüşümler. Ot ile beta zırh ve silah dönüşümleri.

R3JlkY.png
pPRpzo.png
kvjyBJ.png
3o9nv5.png

28-) Offical Kuşak Sistemi. Dönüşüm belgesi ile kuşak bonus temizleme.

R3Jl1Z.png

29-) Sorunsuz Arena sistemi: Arenada en son ayakta kalan savaşı kazanır.

30-) İki Svnin ayrı ayrı tanıtımları resimdeki gibidir.

pPRpXJ.jpg

31-) İsteyen yanında websiteyi ve market panelinide alabilir. Panel ve Market WebMeric tarafından kodlanmıştır. Sitede online pazar görüntüleme vs mevcuttur siteyi inceleyebilirsiniz. (Ekstradır)

kvjyGy.png

Turkmmo sabit konu:
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...-celsusmt2-muhtesem-sistemlerle-sizlerle.html

Filesi alan kişilerin websitelerine yukarıdaki pazar görüntüleme sistemi ücretli olarak entegre edilebilir.

Fiyat:
GAME: 100 TL
GAME + SOURCE 400 TL

SADECE 5 KİŞİYE SATILACAKTIR

Yeni hizmet duyurusu: http://www.turkmmo.com/ucretli-file...ucu-kurulumu-dedicated-araciligi-hizmeti.html

Ayrıntılı bilgi için Skype: agnostic.xcv

Hayırlı Satışlar Güvenilirdir.

güveniliri dürüst ahlaklı çalışan biri önerilir.

güvenilir arkadaştır. hayırlı satışlar kardeşim

arkadaşla önceden başka alışverişlerimizde oldu işini iyi yapan , güvenilir nadir kişilerden biridir. Herkese tavsiye ediyorum

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri