bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1.konustgun mevzuyu konusmustuk kapandı demıstın kendın uzattın demıstın bana ıtem denıcem dıyerek arena yolluyosun daha sonra prımın kralını yapıyosun laga luga yapma asıl sız kımsınız ? Senı ılgılendırmeyen konulara atlar olmussun fazla atlama atladıgın dal kırılır kardes haberın olsun . Zoruna gıdıyosa anten tak .

Sura ile savaşçı kesip bu kadar tantana yapıyosun tebrik ederim bu konuda seni gerçekten ortalığı kaynatmışsın çok merak ediyorum ilerde bizlerden bir sura kesebilirsen ki hiç zannetmiyorum neler yaparsın forumda allah bilir. KLAVYEN İLE ATEŞ EDERSİN ARTIK BURALARA :) Kimsenin kimse üzerinden prim yapmaya çalıştığı yok herkes herkesi biliyor. Ayrıca prim yapılacak olsa bile senin üzerinden yapılmayacağından emin olabilirsin. Sen kimsin ki ?

Tekrardan hatırlatmak istedim 5-0 seni kestiğimde 1 el vermedin dalga geçecekler benimle diye ağlamalarını. :) :)

Dilediğin zaman, dilediğin yerde vs atalım. İster setine ister çar silmesine neyine diyorsan. Beklemedeyim klavyetör.
:wink:

Turkmmo Flood Engelleme

Seni banlattırınca baya zoruna gitmiş :))) burada başlamısısn boş konusmaya al ban yedıgın vıdeoyu buraya atıyımda sesın kesılsın :DD

:cool:
bu arada benı cekemeyenlere soyle anten taksınlar sınyal daha ıyı ceker :D

Seni çekemeyenler mi anten taksın :D haha :D
Neyin var ki ? Sen ne oldun yanii ? Aramızdaki fark bu işte ben seni kestiğim ssleri atarım sen başkasına ettiğim küfürün ss sini alırsın. Bu da bir hainliktir ;)
Deneme cart curt bahanelerini geç 5-0 kestiğimde 1 el vermedin bana diye ağlıyordun kanıtları tekrar atmama gerek yok galiba.

Dilediğin zaman dilediğin yerde vs atalım. Sözz bu sefer 1 el vercem ağlama :D

AKGANDALF Savaşçıyı kesip foruma atıyon 70 Lwl çardan 7 avans istiyon bide savaşçıyla attıgın vsyı utanmadan foruma atıyon

''Kendini belli ediyon'' .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri