- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler . guzel tokat .
Yan üyelikle kendini tebrik etmekte yeni moda heralde?

- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
Ciddimisin
:
:
Yan üyelikle kendini tebrik etmekte yeni moda heralde?
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 969
- DevLira
- 0
[sıze=5]guncel.[/sıze]
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sura ile savaşçı kesip bu kadar tantana yapıyosun tebrik ederim bu konuda seni gerçekten ortalığı kaynatmışsın çok merak ediyorum ilerde bizlerden bir sura kesebilirsen ki hiç zannetmiyorum neler yaparsın forumda allah bilir. KLAVYEN İLE ATEŞ EDERSİN ARTIK BURALARABundan bır kac gun once Mal'um şahış Gehenna ile arena atmıstık ve ben bu arena vs sını foruma atmıstım herneyse hıc bı skntı yoktu daha sonra atıstık rıca ettıler bende rıca ettım konuyu kapatmaları ıcın rıca ettım admınlerımızden fakat Bu adam olmayan madamlar bugunun sabahı gelıp oyunda Dalga söz konusu Ramona ıle attıgım vs yı bahane edıp prım yapmaya calıstılar. bu 1. 2. Ts ye cagırdıgım halde gelmeye cesaret edemeyecek kadar korkan adamlar oyunda kral olmuş bu bıze ters duşer . Bndan sonra bu konu kapanmıcaktır. guncellıcem bundan kuskunuz olmasın Ramonaya gelırse ben vs sırasında vıdeo ıstemıstım .ts de mıkrofon acmaya korkuyor vıdı vıdı yapıyor . Once adam ol Saygılı ol ki Saygı kör. Ben tek basımayım .10 kısıye nasıl cevap vereyım ? tektek konusalım konusurz verıyım cevabınızı. burdan bır kac daha nıck var. Haddını bılmesını İstedigim Millete kölelik yapmayın buyrun Nıckler
LeqendOfArkadia- >>
Senın zoruna gıden ney ben bılmek ıstıyorum acıkla cok merak ettım prım ıcın mı bu adamların pesındesın ? bana arkadas dıyen adamsın Benden saana tavsıye kımsenın kolelıgını yapma tek takıl bak dalgana ve birde şu var gelıp mete abın nerde dıyenler var Bu ne alaka ? Onu bunu bırakın siz nerde oyunu bırakmış adam seti satmıs adam varsa gelın 9 avans setıne vs gibi cumleler kullanıyosunuz Ramona'da sız gıbı sızın hepınızı cozdum ben kendı adıma hepınızı toplasam benım gozumde 1 adam etmessınız...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kimsenin kimse üzerinden prim yapmaya çalıştığı yok herkes herkesi biliyor. Ayrıca prim yapılacak olsa bile senin üzerinden yapılmayacağından emin olabilirsin. Sen kimsin ki ? Tekrardan hatırlatmak istedim 5-0 seni kestiğimde 1 el vermedin dalga geçecekler benimle diye ağlamalarını.
Dilediğin zaman, dilediğin yerde vs atalım. İster setine ister çar silmesine neyine diyorsan. Beklemedeyim klavyetör.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)