shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben farklı bısey mı dıyorum ? fotografları nasıl cektın sen yoksan ?

Gehenna-Ne demıstın sen bana vs den dıger gun carda ben yoktum demıstın lan bu fotografları kım cektı o zaman :DDD gercı daha ıyı oldu bunları attıgın kendı kendını ifşa ettin :DDD

Gehenna da ben vardım seninle arena atanda bendim deneme dedin ciddiye alıp arena attım foruma fotoğraf atıyosun seninle bu konu dışında konuşmuşluğumda yok.İlk açtığın konuya benim arena attığımı yazdım ben yokum diye bir şey yazmadım önceki konuya senaryo felan yazmıştın şimdide sen kendince kafanda bir şeyler kurgulayıp saçma saçma cümleler kuruyorsun.Bugün oyunda kırmızı olup seni kestiler diye ''kapattıracam senin üzerinden prim yapmam'' dediğin konuyu tekrar açıp prim yapıyorsun.Ws konusu açtın herkes kendince cevap vermiş bende cevap verdim demek ki yeterli olmamış sürekli birilerine laf sokma küçük düşürme çabaları içerisine giriyorsun

Sen sımdı bana carda ben yoktum demedın mı ? ne konustugunu bılmıyosun hem cıddıye almadım dıyosun sen bana bulasmasaydın zaten bu konu acılmıcaktı kendınız kasındınız hıc aglamaya luzum yok oyundayken ac bısey olmaz dıye laga luga yapıyodun al actım artık bos konusmalarınıza son verın Konu Guncel . ! He bıde sunu eklıcem bak yarası olanlar nasıl gocundu :) sende son ver artık kardes . Sen denemelerı atıyosun bız atamıcaz mı oyle bı konu varsa ? deneme meneme 5 -0 !
Gehenna da ben vardım seninle arena atanda bendim deneme dedin ciddiye alıp arena attım foruma fotoğraf atıyosun seninle bu konu dışında konuşmuşluğumda yok.İlk açtığın konuya benim arena attığımı yazdım ben yokum diye bir şey yazmadım önceki konuya senaryo felan yazmıştın şimdide sen kendince kafanda bir şeyler kurgulayıp saçma saçma cümleler kuruyorsun.Bugün oyunda kırmızı olup seni kestiler diye ''kapattıracam senin üzerinden prim yapmam'' dediğin konuyu tekrar açıp prim yapıyorsun.Ws konusu açtın herkes kendince cevap vermiş bende cevap verdim demek ki yeterli olmamış sürekli birilerine laf sokma küçük düşürme çabaları içerisine giriyorsun

Sen sımdı bana carda ben yoktum demedın mı ? ne konustugunu bılmıyosun hem cıddıye almadım dıyosun sen bana bulasmasaydın zaten bu konu acılmıcaktı kendınız kasındınız hıc aglamaya luzum yok oyundayken ac bısey olmaz dıye laga luga yapıyodun al actım artık bos konusmalarınıza son verın Konu Guncel . ! He bıde sunu eklıcem bak yarası olanlar nasıl gocundu :) sende son ver artık kardes . Sen denemelerı atıyosun bız atamıcaz mı oyle bı konu varsa ? deneme meneme 5 -0 !

Gözlerinde sorun var heralde SharkqL ben yokum dedi bende hesap benim değil dedim.Kaşındınız felan yazmışsın bugün seni kesenler arasında ben yoktum böyle alınıp kızacağını tahmin ettiğim ve sorun çıkmasını istemediğim için diğerleri dalarken ben izledim.''Yarası olanlar nasıl gocundu'' kısmına gelince sen konuya o an senin etrafında duran herkesin nickini yazmışsın görende cevap yazmış kimsenin yarası yok ki gocunsun.Potluda kesemeyince arena atalım mı diyen sendin bende tamam arenada alırsın ama deneyelim dedim tabii sen sadece savaşçıları kesebildiğin için kendini baya bi yükseklerde gördün bugün yazdığın diğer isimlerde seni kesince baya bir zoruna gitti dokundu heralde ki bu konuyu tekrar açtın.Son olarak ''ağlamaya luzüm yok'' diye eklemişsin,2.mesaja eklediğim fotoğraflar,bugün oyunda kesildikten sonra ''durun bi durun bi'' diye yazdıkların ve bu konuyu açman kimin daha çok ağladığını ve kimin yarasının olup gocunduğunu açık bir şekilde gösteriyor.Sen kendini savaşçı kesip foruma konu açıp güncelleyecem diye avutan birisisin o yüzden daha fazla cevap yazmıyacam çünkü okumuyorsun ki okusanda okuduğunu anlamayacaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri