InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Gehenna vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:cool:KONUYA DAHIL DEGILIM ADIMIN NE ISI VAR DIYENLER BU KONUYU SIKAYET EDENLER LUTFEN AGLAMAYALIM ZORUNUZA GITMESIN ALAYINIZ KONUYA DAHILSINIZ. GERCEKLER KONUSULUNCA ETIKET OLNCA REZIL OLACAGIM AYAGINA SIKAYET EDILDI KONU SORUN YOK ZATEN ETIKET OLDUNUZ . TEKRAR YAZIYORUM KONUYA DAHIL OLANLARI
@ LeqendOfArkadia
@ Gehenna
@SharkqL
@Ramona
@VaSSaGo
@Recover
@LeoMrLeo
@ KACISINIZ YOK ALAYINIZ DAHILSINIZ . ETIKETSINIZ .!

:cool:KONUYA DAHIL DEGILIM ADIMIN NE ISI VAR DIYENLER BU KONUYU SIKAYET EDENLER LUTFEN AGLAMAYALIM ZORUNUZA GITMESIN ALAYINIZ KONUYA DAHILSINIZ. GERCEKLER KONUSULUNCA ETIKET OLNCA REZIL OLACAGIM AYAGINA SIKAYET EDILDI KONU SORUN YOK ZATEN ETIKET OLDUNUZ . TEKRAR YAZIYORUM KONUYA DAHIL OLANLARI
@ LeqendOfArkadia
@ Gehenna
@SharkqL
@Ramona
@VaSSaGo
@Recover
@LeoMrLeo
@ KACISINIZ YOK ALAYINIZ DAHILSINIZ . ETIKETSINIZ .!

http://www.turkmmo.com/forum-kullanimi/2946193-turkmmo-com-konuya-etiket-eklemek.html Tam Yap Bari

BEN 7 / 24 Ugrasamıyorum oldugu kadar dostum olmadıgı kader. !

Gehenna-Ne demıstın sen bana vs den dıger gun carda ben yoktum demıstın lan bu fotografları kım cektı o zaman :DDD gercı daha ıyı oldu bunları attıgın kendı kendını ifşa ettin :DDD

Gehenna-Ne demıstın sen bana vs den dıger gun carda ben yoktum demıstın lan bu fotografları kım cektı o zaman :DDD gercı daha ıyı oldu bunları attıgın kendı kendını ifşa ettin :DDD

Sana Çarda yokum diye ben söyledim,lafı dolandırma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri