noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Talep cevap alamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sensizasla789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 355
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensizasla789

Level 1
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 2 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam aleyküm türkay bey ve diyer gm abiler arkadaşlar her kezin kandili mubarek olsun sayın
türkay bey 1 aydır bi talep cevap alamadım talep imde her şey ispatlı kanıtlı ama 1 aydır bakılmıyor biliyorum yoğun sunuz çok ama bi 30 40 50 saniye ayırmanız yeterli olucaktır oyunda kime sorsam türkay beyle ile konusun diyor size ulaşmak için konu açtım cevap alamadım nerden yazsam görmüyonuz beni ben geceleri uyumak istiyorum artık haksızlıga gelemiyorum tamam bende hatalıyım güvenmemem gerek kimseye ama her şeyi de ispatladım siz bakıp ona göre bi ceza almasını istiyorum türkay bey rahat uyumak istiyorum bende her kez gibi her gün 10 dk bi talep e bakıyorum cevap yok lütfen su mubarek günde bakın talep ime özel mesaj attım size talep no sunu 30 40 saniye sadece her şey ispatlı delilli lütfen geregini yapın iyi formlar ...

Güncel türkay bey yada başka yetkisi olan gm var ise dicem sizden başkada yetkili yok kime sorsam kimle konuşsam türkay la iletişime geçin diyor sizde müsait degil siniz bakamıyor sunuz lütfen talep ime bakın yada burdan bana cevap yazın ben size tekrardan gönderirim özel mesaj ile iyi formlar

Merhaba

Oyuncular hesaplarının ve eşyalarının güvenliğini sağlamak zorundadır, talebinizde belirttiğiniz gibi suçu işleyen karakterin hesabı kapatılmış yazmış olduğunuz nicklerin o oyuncuya ait olduğu doğrulanamamaktadır ve bu yüzden işlem yapılamadığı için talebiniz kapatılmış.

Tekrar böyle bir sorun yaşamak istemiyorsanız hesap şifrelerinizi arkadaşlarınız ile paylaşmayın ve eşyalarını bağlama mührü ile mühürleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri