- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
öncelikle selam aleyküm her keze sayın gm türkay bey ve diyer gm beyler 2 3 gün önce bi talep actım fakat cevap alamadım oyunda hangi gm beye sorsam türkay la iletişime gecin diyor bende geçmeye çalışı yorum fakat türkay bey yoğun çok oyuz den ulaşmak biraz zor bende buraya 2 3 konu açtım onlara da cevap alamadım lütfen talep ime bi cevap verin sonuc her neyse verin ben dayanamıyorum artık gözüme uyku girmiyor takıntılı bi insan ım her alde haksızlıga gelemiyorum talep ime bi baksanız zaten her şey tek tek ayrıntılı hazır her tür ispat delil sadece 30 40 saniye bakmanız yeterli türkay bey biliyorum çok ama çok yoğunsunuz ama benide anlayın bende sorununun çözülmesini istiyorum allah razı olsun çok iyi birisiniz elym2 oynamak dan gurur duyuyorum olsun ben beklerim yine gece 3 4 5 e kadar ama sorunumun çözülse aklımda soru işareti olmaz bana haksızlık yapan oyuncuyu görünce morelim bozuluyor daha fazla aklımda hep soru işaretleri takılıyor korkuyorum acıkcası haksızlıga ve ihanete yalana dayanamıyorum lütfen artık geregini yapın allah rısası için o yoğun lukda bi 30 40 saniyenizi ayır sanız yeterli zaten hepsi talepde tek tek ayrınlızı yazılı tek isteyim artık cezasız kalmasın hiç bir şey hakeden cezasını bulsun biliyorum görünce cevap verceniz banada hak verirsiniz sadece 30 40 saniye türkay bey yetkili sadece siz siniz oyuzden size yazıyorum diyer gm lerden de allah razı olsun çok iyi ler hepsi görevlerini çok iyi yapıyorlar ama sizin yetkiniz daha çok olduğu için sadece size yazıyorum lütfen artık cezasız kalmasın allah razı olsun sizlerden iyi formlar iyi günler allah hepimize her şeyin iyisini güzelini nasip etsin yalan sölememeyi hep iyi ve güzel insanlarla tanıştırsın sizler gibi allah hepinizden binlerce kez razı olsun iyi formlar ...