HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Açıklayacak olursak,![]()
Yorumlarınızı alabilir miyim arkadaşlar![]()
Görselde belirttiğim 2 renk arasında çok fazla fark var. Bu sade tasarımlarda hoş duran bir şey olur aslında ama arka planla geri kalan herşey birbiriyle yarışıyor gibi gözüküyor bu tasarımında.
Kullanacağın renk tonlarını bilmek bu işlere yeni başlayanlar için bir problem olabiliyor. O yüzden benim hala kullandığım (renk körlüğü yüzünden)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kullanıp istediğin renkleri kolaylıkla belirleyebilirsin.Eğer Photoshop Kullandıysan Otomatik Tonlama
Ayrıca
Geçenlerde dropbox'umu temizlerken şöyle bir görsel buldum.
İstersen bununla bir şeyler yapabilirsin

Ayrıca Youtube üzerinden bahsettiğim her şey ile ilgili öğretici videolar bulabilirsin

Çalışmalarının devamını bekliyorum ^^
kullandığın kabartma bozmuş tamamen kabartmayı sadece butonlar ve logolarda kullanmalısın ama yumuşaklığı çok fazla yaparak kullanmalısın yani kabartma düzgün kullanılmuş olsaydı iyi bir çalışma olabilirdi ama genede çok kötü değil
Yazı fontunu ve efekti biraz garip durmus![]()
Ne bakımdan garip durmuş

Katılıyorum fazla canlı olmuş eğer renkler pastel olsaymış daha güzel olabilirmiş.iyi olmuş ama daha pastel renkler olsa iyi olurdu
Amacım zaten oraya dikkat çekmektiShiva2 yazan yer çok büyük olmuş

Onu bende fark ettimiyi ama daha iyi olabilirdi resimler uyumlu değil sanki renk karmaşası var
Teşekkür ederim.Kullandığın programı söyleyebilirmisin ?
Photoshop CC 2015
Açıklayacak olursak,
![]()
Görselde belirttiğim 2 renk arasında çok fazla fark var. Bu sade tasarımlarda hoş duran bir şey olur aslında ama arka planla geri kalan herşey birbiriyle yarışıyor gibi gözüküyor bu tasarımında.
Kullanacağın renk tonlarını bilmek bu işlere yeni başlayanlar için bir problem olabiliyor. O yüzden benim hala kullandığım (renk körlüğü yüzünden)Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.kullanıp istediğin renkleri kolaylıkla belirleyebilirsin.
Eğer Photoshop Kullandıysan Otomatik Tonlamaayarlarını denersen Mavi tonlarının diğer tonları yani asıl göstermek istediğin şeyi bastırdığını görebilirsin.![]()
Ayrıcabu kısımda kullandığın stil arkaplan + ejderhaya göre aşırı derecede basit kaçmış. Yazının stiliyle de aynı ölçüde oynanabilir.![]()
Geçenlerde dropbox'umu temizlerken şöyle bir görsel buldum.
![]()
İstersen bununla bir şeyler yapabilirsin
Ayrıca Youtube üzerinden bahsettiğim her şey ile ilgili öğretici videolar bulabilirsin
Çalışmalarının devamını bekliyorum ^^
Ben sadeciyimdir. ama eline sağlık![]()
İlk önce uğraştığın ve bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ve paylaştığın görsel çok hoşuma gitti
Ellerine sağlık dikkat edeceğim bundan sonra
.kullandığın kabartma bozmuş tamamen kabartmayı sadece butonlar ve logolarda kullanmalısın ama yumuşaklığı çok fazla yaparak kullanmalısın yani kabartma düzgün kullanılmuş olsaydı iyi bir çalışma olabilirdi ama genede çok kötü değil
Teşekkür ederim
Öğreniyoruz yavaş yavaş.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)