onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ve Gianluigi Buffon imzayı attı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Buenos Aires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 357

Buenos Aires

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,161
Online süresi
8m 6s
Reaksiyon Skoru
206
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
274
MmoLira
-66
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Juventus'un sembol isimlerinden Gianluigi Buffon, kulübüyle olan sözleşmesini uzattı...

Juventus Kulübü, takımın veteran file bekçisi Gianluigi Buffon'un sözleşmesinin 2018 yılına kadar uzatıldığını resmen duyurdu.

2001 yılında rekor transfer ücreti karşılığında transfer edilen Buffon, Juventus formasıyla 600'e yakın resmi maça çıkmış ve yedi lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki file bekçisi, "Juventus'un bana bir kez daha güvendiğini gördüğüm için son derece gururluyum. Umarım bu kulüpteki fantastik hikâyem başarılarla devam eder." diye konuştu.

Bu adam 45 yaşına kadar kalecilik yapar daha :) Hayla dünyanın en iyi kalecilerinden.Geçenlerde çok uzun bir videosu yüklenmişti kulübü tarafından YouTube'a :)

Bu adam 45 yaşına kadar kalecilik yapar daha :) Hayla dünyanın en iyi kalecilerinden.Geçenlerde çok uzun bir videosu yüklenmişti kulübü tarafından YouTube'a :)

Hala çok iyi hem pozisyon alma olarak hem refleks olarak. Fakat yaşı nedeniyle bazı pozisyonlarda yavaş kalıyor.

Hala çok iyi hem pozisyon alma olarak hem refleks olarak. Fakat yaşı nedeniyle bazı pozisyonlarda yavaş kalıyor.

O kadarı olacak.Hayla dünyada pek çok genç kaleciye taş çıkartır...

O kadarı olacak.Hayla dünyada pek çok genç kaleciye taş çıkartır...

Bir Casillas hayranı olarak söylüyorum. Buffon benim gördüğüm en iyi kalecidir. Birde Bayern Münih de Oliver Kahn vardı da tabi o buffon kadar olamaz bence. :)

Lev Yashin e falan yaşım yetmediği için onun hakkında birşey diyemiyorum. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri