- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Juventus'un sembol isimlerinden Gianluigi Buffon, kulübüyle olan sözleşmesini uzattı...
Juventus Kulübü, takımın veteran file bekçisi Gianluigi Buffon'un sözleşmesinin 2018 yılına kadar uzatıldığını resmen duyurdu.
2001 yılında rekor transfer ücreti karşılığında transfer edilen Buffon, Juventus formasıyla 600'e yakın resmi maça çıkmış ve yedi lig şampiyonluğu yaşamıştı.
Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki file bekçisi, "Juventus'un bana bir kez daha güvendiğini gördüğüm için son derece gururluyum. Umarım bu kulüpteki fantastik hikâyem başarılarla devam eder." diye konuştu.
Juventus Kulübü, takımın veteran file bekçisi Gianluigi Buffon'un sözleşmesinin 2018 yılına kadar uzatıldığını resmen duyurdu.
2001 yılında rekor transfer ücreti karşılığında transfer edilen Buffon, Juventus formasıyla 600'e yakın resmi maça çıkmış ve yedi lig şampiyonluğu yaşamıştı.
Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan 38 yaşındaki file bekçisi, "Juventus'un bana bir kez daha güvendiğini gördüğüm için son derece gururluyum. Umarım bu kulüpteki fantastik hikâyem başarılarla devam eder." diye konuştu.
- Konular
- 541
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -110
- DevLira
- 0
Bu adam 45 yaşına kadar kalecilik yapar daha
Hayla dünyanın en iyi kalecilerinden.Geçenlerde çok uzun bir videosu yüklenmişti kulübü tarafından YouTube'a 
Hayla dünyanın en iyi kalecilerinden.Geçenlerde çok uzun bir videosu yüklenmişti kulübü tarafından YouTube'a 
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
Bu adam 45 yaşına kadar kalecilik yapar dahaHayla dünyanın en iyi kalecilerinden.Geçenlerde çok uzun bir videosu yüklenmişti kulübü tarafından YouTube'a
![]()
Hala çok iyi hem pozisyon alma olarak hem refleks olarak. Fakat yaşı nedeniyle bazı pozisyonlarda yavaş kalıyor.
- Konular
- 541
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -110
- DevLira
- 0
Hala çok iyi hem pozisyon alma olarak hem refleks olarak. Fakat yaşı nedeniyle bazı pozisyonlarda yavaş kalıyor.
O kadarı olacak.Hayla dünyada pek çok genç kaleciye taş çıkartır...
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
O kadarı olacak.Hayla dünyada pek çok genç kaleciye taş çıkartır...
Bir Casillas hayranı olarak söylüyorum. Buffon benim gördüğüm en iyi kalecidir. Birde Bayern Münih de Oliver Kahn vardı da tabi o buffon kadar olamaz bence.

Lev Yashin e falan yaşım yetmediği için onun hakkında birşey diyemiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)