- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu konuda dün vs diyordun genelden bugün nedense vsye gelemiyorsun Leo efendi itemin eksikse söyle vereyim atalım 
Leo biz oyunda olmadığımız zaman vs dersin sen anca vsye gelecek olan her türlü gelir çar silmesine vb bahanelerle gelme bir daha bizlerde oyunda olmadığımızda vs deme leo efendi !
Bir daha bizim loncamızdan ben veya başka birine vs deme Leo efendi çünkü sen bizler oyunda olmadığı zaman vs diyenlerdensin !
Not: Konuda tartışma yaratıcak yazılar yazmayınız. Aksi taktirde konu ilgili yetkililere iletilecektir.

Leo biz oyunda olmadığımız zaman vs dersin sen anca vsye gelecek olan her türlü gelir çar silmesine vb bahanelerle gelme bir daha bizlerde oyunda olmadığımızda vs deme leo efendi !
Bir daha bizim loncamızdan ben veya başka birine vs deme Leo efendi çünkü sen bizler oyunda olmadığı zaman vs diyenlerdensin !
Not: Konuda tartışma yaratıcak yazılar yazmayınız. Aksi taktirde konu ilgili yetkililere iletilecektir.
Son düzenleme:
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Leonun hukmu bız afk ken ws demektır 

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İnsanın kendini küçük düşürebileceği son noktadasın, tebrik ediyorum.
Attığın videoda cesaret örneği gösteriyorum bunu izleyen herkes açık ve net şekilde görecektir. Benim bu cesaretimi videoya alıp foruma konu açtığın için teşekkür ederim.
Saatlerce vs teklif edip tarih ve saat verdikten sonra gelmeyen birisin sen, normalde senin gibi biriyle vs bile atmamda ne kadar basit bir insan olduğunu herkes görsün istedim.
Oyunda yokken vs teklif etme konusuna gelecek olursak, sen oyundayken herkesin içinde en büyük teklifi yapıyorum ve kabul edemiyorsun. Sanırım sana item verenler çar silinmesine vs teklif ettiğimi görünce itemlerini geri istediler. Ağlaman gayet doğal yani
Şu videoyu izleyen biri çok rahat kimin ne olduğunu anlar. Çar silmesine vs teklif eden birine "bahanen bu mu" diye cevap veren ilk insansın.
Demekki neymiş ferdi efendi, seti olmayan insanlara setine vs teklif etmekle olmuyormuş bu işler. Çar silinmesine vs teklif eden biri çıkınca böyle ne yapacağını şaşırırsın işte.
Senin açtığın konuda yine en büyük cesareti göstererek sana "çar silinmesine" vs teklif ediyorum. Vs Türkay'ın önünde arenada atılacak, kaybeden tarafın çarı vs biter bitmez silinecek. Kesinlikle item aktarımı olmayacak.
Umarım kendini daha fazla küçük düşürmezsin ve sadece çar silinmesine vs teklifime cevap verirsin. Burdada oyunda yaptığın gibi bahane edebiyatı yapma istersen. Git biraz insanlara sor, kimin R yaptığını çok iyi anlayacaksın.
Bizde ortam böyle yüreği olmayanlara mendil hediyemiz
Attığın videoda cesaret örneği gösteriyorum bunu izleyen herkes açık ve net şekilde görecektir. Benim bu cesaretimi videoya alıp foruma konu açtığın için teşekkür ederim.
Saatlerce vs teklif edip tarih ve saat verdikten sonra gelmeyen birisin sen, normalde senin gibi biriyle vs bile atmamda ne kadar basit bir insan olduğunu herkes görsün istedim.
Oyunda yokken vs teklif etme konusuna gelecek olursak, sen oyundayken herkesin içinde en büyük teklifi yapıyorum ve kabul edemiyorsun. Sanırım sana item verenler çar silinmesine vs teklif ettiğimi görünce itemlerini geri istediler. Ağlaman gayet doğal yani
Şu videoyu izleyen biri çok rahat kimin ne olduğunu anlar. Çar silmesine vs teklif eden birine "bahanen bu mu" diye cevap veren ilk insansın.
Demekki neymiş ferdi efendi, seti olmayan insanlara setine vs teklif etmekle olmuyormuş bu işler. Çar silinmesine vs teklif eden biri çıkınca böyle ne yapacağını şaşırırsın işte.
Senin açtığın konuda yine en büyük cesareti göstererek sana "çar silinmesine" vs teklif ediyorum. Vs Türkay'ın önünde arenada atılacak, kaybeden tarafın çarı vs biter bitmez silinecek. Kesinlikle item aktarımı olmayacak.
Umarım kendini daha fazla küçük düşürmezsin ve sadece çar silinmesine vs teklifime cevap verirsin. Burdada oyunda yaptığın gibi bahane edebiyatı yapma istersen. Git biraz insanlara sor, kimin R yaptığını çok iyi anlayacaksın.

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
İnsanın kendini küçük düşürebileceği son noktadasın, tebrik ediyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyun içerisinde sana defalarca vs dememize rağmen afk rolu yaptın oda yetmezmiş gibi çar silmesine teklif ediyorsun normal vsyi bıraktın çar silmemi başladı leo efendi vs atan insan her türlü atar emek veren insan emeğinin 1 saat içerisinde gitmesini istemez (yenilenden bahsediyorum) oyun ortamında dediğim gibi birde forum ortamında diyorum hemen geç şimdi atalım vsyi? lafı çevirmeden yok çar silmesine gibi bahane uydurmadan itemin yok ise onuda verebilirim leo efendi sen yeterki vs at?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)