OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Turnuvada Sp Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btu07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ilk baş asıl itemlerimi takmadım ve bir kaç değişiklik yaparak yendim eğer sen yenseydin böyle bir sorun yoktu değilmi zaten oyun yönetiminin gözetiminde vs attık herşeyde birşey aramayın arkadaşlar.

Senin yenmen veya bizim yenmemiz değil olay bu bir.
ikincisi senin iteminle alakalı durum yok ws i baştan sona videoya aldık buradan birşey aramayın diyene kadar gir izle sp dolarken iyileştirme oldukça kesemedin. Daha sonra videoda da görüldüğü gibi nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde sp dolumumuz dondu ve sen kesebildin olay bu haksızlık var oyun hatası yüzünden de olsa bunu göstermek için açtık konuyu. Ayrıca abisi benim leo filan değil buyur gel ne derdin varsa konuşalım ferdiciğim.

Turkmmo Flood Engelleme

Seni kesip ws yi kazanırdık demiyorum. Ama oyun hatası olmasaydı 1-0 alırdın biterdi ws miz bu şekilde sp donarak kazandığın ws yi eşit şartlarda atılmış sayma

Senin yenmen veya bizim yenmemiz değil olay bu bir.
ikincisi senin iteminle alakalı durum yok ws i baştan sona videoya aldık buradan birşey aramayın diyene kadar gir izle sp dolarken iyileştirme oldukça kesemedin. Daha sonra videoda da görüldüğü gibi nasıl olduğunu bilmediğimiz bir şekilde sp dolumumuz dondu ve sen kesebildin olay bu haksızlık var oyun hatası yüzünden de olsa bunu göstermek için açtık konuyu. Ayrıca abisi benim leo filan değil buyur gel ne derdin varsa konuşalım ferdiciğim.

O benim sorunum değil benimde sp dolmuyordu ona bakarsan daha yeni arena atıyorsan birşey diyemem sen beni yensen bendemi konu açmalıydım neyin tartışmasını yapıyorsun kardeşim , olur team speake geldiğinde konuşuruz kardeşim detaylı sorun değil..

Turkmmo Flood Engelleme

Seni kesip ws yi kazanırdık demiyorum. Ama oyun hatası olmasaydı 1-0 alırdın biterdi ws miz bu şekilde sp donarak kazandığın ws yi eşit şartlarda atılmış sayma

Vs 8-0 felan bitti zaten neyin oyun açığından hatasından bahsediyorsun oyun yönetiminin gözü önünde attık olumsuz durumda vsyi durdururlardı zaten neyin araştırmasını yapıyorsun kardeşim sen ?

Vs 8-0 felan bitti zaten neyin oyun açığından hatasından bahsediyorsun oyun yönetiminin gözü önünde attık olumsuz durumda vsyi durdururlardı zaten neyin araştırmasını yapıyorsun kardeşim sen ?

ws sırasında zaten oyun yönetimi ile görüştüm ve video al bakalım sıkıntı varsa telafi ederiz dendi. Açık bir şekilde gözüküyor sp mizin yenilenmediği bu bir oyun hatası diye düşünüyorum ben hayırdır seni neden gerdi ?

Turkmmo Flood Engelleme

Teamspeak de ne diyeceksen gel burada söyle herkesin önünde. Özelden konuşmaya gerek yok gizli saklı durum yok video ortada izleyip anlamadıysan halen o senin bakış açın

ws sırasında zaten oyun yönetimi ile görüştüm ve video al bakalım sıkıntı varsa telafi ederiz dendi. Açık bir şekilde gözüküyor sp mizin yenilenmediği bu bir oyun hatası diye düşünüyorum ben hayırdır seni neden gerdi ?

Turkmmo Flood Engelleme

Teamspeak de ne diyeceksen gel burada söyle herkesin önünde. Özelden konuşmaya gerek yok gizli saklı durum yok video ortada izleyip anlamadıysan halen o senin bakış açın

Aynı sorun bendede vardı ben sana birşey dedimmi neden ölmüyorsun vb beni germe gibi bir durumu yok bu vsyi hakkımızla kazandık sen kesseydin ben böyle bir konu açsaydım tepkin ne olacaktı bunu düşündünmü? yinede incelenebilir sorun değil , ek olarak team speak ortamına sen çağırdın beni anlaşılan senin gizli saklın var , sohbetin için teşekkürler dahada konuyu uzatmazsan sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri