OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Turnuvada Sp Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btu07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Videoda açıkca görülüyor. Sizdede dolmuyor felan bu zaten dolan bir şeyin gitmesi direk oyunla alakalı ben siz yaptınız demiyorum şimdiden söyleyeyim hani sizi hedef alan bir şeyim yok yorumları böyle atmazsanız sevinirim. Bu sorun benim zaten almam zorken ölmeme neden oldu. Ben o olsa öldüreceğim demiyorum , karşımdakide öldüremiyordu izleyenler gördü zaten. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Şimdiden teşekkürler.

Videoda burada:

Bu oyunla alakalı bir sorun değil. Arenada hp ile ilgili bir şey basamazsın. Ancak sp ile ilgili balık basarsın, mavi pot basarsın o sana kalmış. Yani sp sorunu diye bir şey yok arenada. :ka19: :smile:

Bu oyunla alakalı bir sorun değil. Arenada hp ile ilgili bir şey basamazsın. Ancak sp ile ilgili balık basarsın, mavi pot basarsın o sana kalmış. Yani sp sorunu diye bir şey yok arenada. :ka19: :smile:

Videoyu izleyip konuşsaydın keşke. İlk başlarda otomatik olarak dolan sp sonradan nasıl dolmuyor oyun ile alakalı tamamen pot değil bu kendi yenilemesi karakterin. Mavi potda basılmıyor bilmeden gelip yorum yapmanızda ayrı bir güzel :wink::wink:

Videoda açıkca görülüyor. Sizdede dolmuyor felan bu zaten dolan bir şeyin gitmesi direk oyunla alakalı ben siz yaptınız demiyorum şimdiden söyleyeyim hani sizi hedef alan bir şeyim yok yorumları böyle atmazsanız sevinirim. Bu sorun benim zaten almam zorken ölmeme neden oldu. Ben o olsa öldüreceğim demiyorum , karşımdakide öldüremiyordu izleyenler gördü zaten. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Şimdiden teşekkürler.

Videoda burada:

Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ilk baş asıl itemlerimi takmadım ve bir kaç değişiklik yaparak yendim eğer sen yenseydin böyle bir sorun yoktu değilmi zaten oyun yönetiminin gözetiminde vs attık herşeyde birşey aramayın arkadaşlar.

Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ilk baş asıl itemlerimi takmadım ve bir kaç değişiklik yaparak yendim eğer sen yenseydin böyle bir sorun yoktu değilmi zaten oyun yönetiminin gözetiminde vs attık herşeyde birşey aramayın arkadaşlar.
ferdicim burda sorun senin yenmen değil orda dolan spnin dolmaması belli zaten ha item değiştirdim dersen onu bilemem zaten baştada sondada aynı hasarın vardı ben zaten yenemicektim bunu yukardada söyledim sadece olan sorunu söylüyorum. Sana kalsa yararına her şey sorunsuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri