noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

EgeSunucu Mt2 Serverimi Vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertakzm1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mertakzm1

Metin2 Oyuncusu!
TM Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Az Önce Resim Koymayı Unuttuğumdan Dolayı Konum Kapanmış.

egesunucu.com adresinden server aldım. Filesini beğendim ve paypal ödeme yolu olduğu için aldım.

Sipariş tarihim : 04.05.2016 Akşam Sıraları

Ödenmedi yazısını görünce anladım adamlar şuan serveri kuruyor kurulum bitince ödendi yazar diye. Birde 15 dakikada teslim yazıyordu. Bekledim 1 saat 2 saat 3 saat oldugunda aradım numaralarını. Başta çaldı falan dıtt dıtt diye sonra cevap yok kapandı. Birdaha aradım aynısı oldu. Gece idi yattım sabah kalktım Cuma günü. Saat 09:27'den 11:20'ye kadar 5 dakika beklemeyle aradım art arda. Bir kadın çıkıyor ve diyor ki aradığınız numara şuanda size cevap veremiyor smsinizi anında bırakmak için dıt sesinden sonra konuşun. Bende sesli mesaj bıraktım . Abi 15 dakikada teslimat yazıyor aradan 1 gün geçti hala teslimat yok falan. Hala cevap yok. Skype koymuş siteye birde skypedende ekledim yazdım yine cevap yok. Başka ulaşabileceğim bir yerde yok. Şuan hala arıyorum ama kadın çıkıyor yine.

Sitenin Sunucuyu Vermeme Kanıtı :
m6vQmR.png

Ödeme Kanıtım :
D2nQpO.png

Son düzenleme:
Konu onaylandı

egesunucu canbilişimin diğer bilişimi heralde öyle biliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri