- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Az Önce Resim Koymayı Unuttuğumdan Dolayı Konum Kapanmış.
egesunucu.com adresinden server aldım. Filesini beğendim ve paypal ödeme yolu olduğu için aldım.
Sipariş tarihim : 04.05.2016 Akşam Sıraları
Ödenmedi yazısını görünce anladım adamlar şuan serveri kuruyor kurulum bitince ödendi yazar diye. Birde 15 dakikada teslim yazıyordu. Bekledim 1 saat 2 saat 3 saat oldugunda aradım numaralarını. Başta çaldı falan dıtt dıtt diye sonra cevap yok kapandı. Birdaha aradım aynısı oldu. Gece idi yattım sabah kalktım Cuma günü. Saat 09:27'den 11:20'ye kadar 5 dakika beklemeyle aradım art arda. Bir kadın çıkıyor ve diyor ki aradığınız numara şuanda size cevap veremiyor smsinizi anında bırakmak için dıt sesinden sonra konuşun. Bende sesli mesaj bıraktım . Abi 15 dakikada teslimat yazıyor aradan 1 gün geçti hala teslimat yok falan. Hala cevap yok. Skype koymuş siteye birde skypedende ekledim yazdım yine cevap yok. Başka ulaşabileceğim bir yerde yok. Şuan hala arıyorum ama kadın çıkıyor yine.
Sitenin Sunucuyu Vermeme Kanıtı :
Ödeme Kanıtım :
egesunucu.com adresinden server aldım. Filesini beğendim ve paypal ödeme yolu olduğu için aldım.
Sipariş tarihim : 04.05.2016 Akşam Sıraları
Ödenmedi yazısını görünce anladım adamlar şuan serveri kuruyor kurulum bitince ödendi yazar diye. Birde 15 dakikada teslim yazıyordu. Bekledim 1 saat 2 saat 3 saat oldugunda aradım numaralarını. Başta çaldı falan dıtt dıtt diye sonra cevap yok kapandı. Birdaha aradım aynısı oldu. Gece idi yattım sabah kalktım Cuma günü. Saat 09:27'den 11:20'ye kadar 5 dakika beklemeyle aradım art arda. Bir kadın çıkıyor ve diyor ki aradığınız numara şuanda size cevap veremiyor smsinizi anında bırakmak için dıt sesinden sonra konuşun. Bende sesli mesaj bıraktım . Abi 15 dakikada teslimat yazıyor aradan 1 gün geçti hala teslimat yok falan. Hala cevap yok. Skype koymuş siteye birde skypedende ekledim yazdım yine cevap yok. Başka ulaşabileceğim bir yerde yok. Şuan hala arıyorum ama kadın çıkıyor yine.
Sitenin Sunucuyu Vermeme Kanıtı :
Ödeme Kanıtım :
Son düzenleme:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Konu onaylandı
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Merhaba,
https://www.paypal.com/tr/webapps/mpp/security/chargeback-guide
Yukarıda vermiş olduğum konu sana yardımcı olabilir.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Kesinlikle anksoft'a katılıyorum paypalda siparişinizi alamadığınız zaman iptal talebinde bulunabilirsiniz biraz uzun sürebilir ancak olumlu sonuçlar alınıyor genelde olmadı ver mahkemeye ya sürünsün biraz bukadar korkmayın bu bilişimcilerden.Merhaba,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)