HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Carissa yine benim için iftira diye bir video hazırlamış ama kanıt burada ve bu durumda kendisi iftira atmış,hırsıza "eline sağlık" diyen karektersizi savunmuş durumda.
Bundan sonrasını size bırakırıyorum.
Kanıt:
Carissa Video Link:
Video Link2:
Kanıt:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Carissa Video Link:
Video Link2:
Carissa yine benim için iftira diye bir video hazırlamış ama kanıt burada ve bu durumda kendisi iftira atmış,hırsıza "eline sağlık" diyen karektersizi savunmuş durumda.
Kanıt:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Carissa Video Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Video Link2:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle forumdan işlem yapılmıyor ayrıca kimi şikayet edeceğim size veya bir başkasına kalmadı , destek sistemine bizzat senin karakterini şikayet ettim detaylı inceleme yapılıp uygun görülürse ceza verilir , ek olarak benim kimseyi savunduğumun kanıtını göremedim ramona ile sizin aranızdaki atışmayı bilmiyorum haberim dahi yok kendini üste çıkarma çabalarındasın gerekli inceleme destek sistemi tarafından yapılır.
Peki madem savunmuyorsun seninle ilgili bir durum yok sen neden video alıyorsun.İşte bu savunduğunun en büyük kanıtı.Akıl büyük nimet.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki madem savunmuyorsun seninle ilgili bir durum yok sen neden video alıyorsun.İşte bu savunduğunun en büyük kanıtı.Akıl büyük nimet.
Siz her video alanı savunuyor olarakmı görüyorsunuz kural ihlalini benim hesabım dahi yapsa kendimi alırım bildiririm desteğe. Ek olarak benim yanıma gelip söylüyorsun orada banada laf çarpıyorsun detaylı bir oku videoyu son söz destekte , iyi forumlar.
Karşıdaki kişi bile video almazken aha alıyorum diyorsun.Olayı bilmiyorsun iftira diye atıyorsun.Ve gördüğümüz gibi kanıtım var.Eğer ki kanıtım olmasaydı şuan karşıdaki demiş olmasına rağmen boştan yere ceza alacaktım.Peki sen kimsin ki her olaya atlıyorsun.Haklı haksız bilmeden video alıyorsun.Ben ceza alsaydım bunu nasıl ödeyecektin. Böyle bilip bilmedeğin olaya atlamaya devam edersen altından kalkamazsın. Sana tavsiyem kendini ilgilendirmeyen olaylara burnunu sokma ve bunun oyun olduğunu unutma.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)