Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Server unexpectedly closed network connection Hatası Acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZOKIN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 738

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

başlıkda belirttigim hatayı alıyorum Puty logın as gelmiyor filezilla giriş yapamıyorum aynı hatayı veriyor nacivata erişim saglıyorum bu hata hakkında araştırma yaptım cogu format felan diyor nasıl formatlarım formatlarsam düzelirmi filesi kurmuştum sıkıntısız giriş yapmıştım düzenleme yaptıkdan sonra bu hataları almaya başladım bu hata ile karşılaşan ve çözebilen varmı veya çözümünü bilen yol gösterebilecek varsa yardım etsin lütfen

başlıkda belirttigim hatayı alıyorum Puty logın as gelmiyor filezilla giriş yapamıyorum aynı hatayı veriyor nacivata erişim saglıyorum bu hata hakkında araştırma yaptım cogu format felan diyor nasıl formatlarım formatlarsam düzelirmi filesi kurmuştum sıkıntısız giriş yapmıştım düzenleme yaptıkdan sonra bu hataları almaya başladım bu hata ile karşılaşan ve çözebilen varmı veya çözümünü bilen yol gösterebilecek varsa yardım etsin lütfen

bilişimden aldıysan onlara mesaj atarsan çözerler ama bilgisayarında kuruluysa baştan kurman gerekiyor dosyalarını çekebilirsin zaten yedeğini al dediğim gibi baştan kur..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri