Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Depo Banka Sys

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmuTsuZinsaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hangi py de sorun tum root ve uiscirpt arattiim depoIslem hiç bir yerde yok

sorun büyük ihtimal safebox py sinde oluşuyo bakarım sabahleyin ayık kafayla

KISACASI ENVANTERDEKİ KADAR PARA MİKTARINI DEPONUZDADA SAKLAMAYA YARAR GEREKTİĞİNDE PARA ÇEKİP YATIRMAK GİBİ FONKSİYONA SAHİP SİSTEMİN YAPIMCISI Fatih adlı bi kişi sanırım

PANHER ADLI ARKADAŞIN HAZIRLADIĞI LUAYIDA KULLANABİLİRSİNİZ FİXLİ HALİDİR

KANIT

m6B3qy.jpg

(ANLATIM DOSYA İÇİNDE)

PARA AKTARIMI VE ÇEKİMİNDE SORUN ÇIKARSA İNPUT OLARAK BUNLARI KULLANMAYI DENE

: (DOSYA İÇİNDEKİNİ KULLANMAYIN)

EKLİYEN OLURSA KANIT ATILIR

PS: EKSİKLİK VEYA BAŞKA BİŞEY NEDENİYLE HATA ALAN OLURSA KONUYA SYSERR DE ÇIKANLARI ATSIN BAKARIM + OLARAK SİSTEM 40KDA DENENDİ 34K 2089M 1765 GİBİ ESKLİ TEST SÜRÜMLERİNDE EKLİYEMEDİM DİYCEK KİŞİLER FAZLA SORU SORMASSA SEVİNİRİM BNDE DENEMEDİM ONLARDA

ps2:Teodorun eski banka sistemi ve renkli pazar açma çakışmalara yol açabilir

KANIT:
1v5Jgb.png

Yanlış algılamaz isen sevinirim . sistem karaktere işlediği için paranın depo üzerinde bulunması biraz abes kaçar . Nedeni ise depo hesap üzerindeki tüm karakterler üzerinden kontrol edilip işlem yaptırılabilir ve tüm karakterlerde aynı şekildedir. fakat sen depoya yang eklediğinde bu sadece tek kişiye işleyeceği için , depo için biraz gereksiz olmuş. bu sistemin mantığı aslında bar fiyatları yüksek olduğu için yan hesaplardan az miktarda parayı kolayca aktarabilmek olmalıdır.

Yanlış algılamaz isen sevinirim . sistem karaktere işlediği için paranın depo üzerinde bulunması biraz abes kaçar . Nedeni ise depo hesap üzerindeki tüm karakterler üzerinden kontrol edilip işlem yaptırılabilir ve tüm karakterlerde aynı şekildedir. fakat sen depoya yang eklediğinde bu sadece tek kişiye işleyeceği için , depo için biraz gereksiz olmuş. bu sistemin mantığı aslında bar fiyatları yüksek olduğu için yan hesaplardan az miktarda parayı kolayca aktarabilmek olmalıdır.

Doğru bi nokta yalnız bunu sistemi ilk kim yazdıysa ona sölemen lazım tabi tam olarak oda belli olmadığı için buraya yazılması ortak bi nokta olmuş

Doğru bi nokta yalnız bunu sistemi ilk kim yazdıysa ona sölemen lazım tabi tam olarak oda belli olmadığı için buraya yazılması ortak bi nokta olmuş

sistemin yapımcısı fatihbab34 , kendisinin bu sistem için ilgileneceğini zannetmiyorum. konuda belirtebilirsin yapımcısını.

sistemin yapımcısı fatihbab34 , kendisinin bu sistem için ilgileneceğini zannetmiyorum. konuda belirtebilirsin yapımcısını.

bnde yapımcısı o diyebiliyorum luada saten quest isminde nick tagı var ama bu aralar herkez birbirinin sistemine atlıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri