- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 431
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...theprnce-oyun-ici-sistemler-theprnce-com.html
Ücretli Olarak Koymuş Zaten Ondan Öncede Ben Kendi Filesimde Satışta Birebir Sistem Zaten Çalışmaz.
@Pelin Melek Aslan;
@godhack35;
paylaştığım sistemin sahibi yugi deil onun yaptığıda sonuçta depo bnakası ama göz var nizam var azda olsa farklılık belli oluyo
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Zaten Kodların Yarısı Eksik çalışmazki Aynı olmasa biel aynı sistem mantıgı ücretliye koyuldugu zaman katılıyor sonuçta ikiside aynı mantıgı kapsıyor atıyorum ewilshowun paylaştıgı ajan c++ py idi ama yugininki lua py diye hatırlıyorum ama konusu kapatıldı ikiside aynı mantıkda aynı işlevi görüyorpaylaştığım sistemin sahibi yugi deil onun yaptığıda sonuçta depo bnakası ama göz var nizam var azda olsa farklılık belli oluyo
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 431
- DevLira
- 3
Zaten Kodların Yarısı Eksik çalışmazki Aynı olmasa biel aynı sistem mantıgı ücretliye koyuldugu zaman katılıyor sonuçta ikiside aynı mantıgı kapsıyor atıyorum ewilshowun paylaştıgı ajan c++ py idi ama yugininki lua py diye hatırlıyorum ama konusu kapatıldı ikiside aynı mantıkda aynı işlevi görüyor
sistemlerin mantığı aynı diye bi konunun kitlenmesi en fazla o yöneticinin mantıksızlıkta level atladığını gösterir bunu araştırmaları şart kodların eksikliği war demene gelirsekte böle bişey için illa kanıt videosu çekmek istemiyorum
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
sistemlerin mantığı aynı diye bi konunun kitlenmesi en fazla o yöneticinin mantıksızlıkta level atladığını gösterir bunu araştırmaları şart kodların eksikliği war demene gelirsekte böle bişey için illa kanıt videosu çekmek istemiyorum
Arkadaşım cek veya cekme Kodun Eksikligini safeboxa bakarsan anlarsın zaten oradan 1 kod dahi çıkarmamışsın direk almışsın o yuzden sende çalışması degil herkeste çalışması lazım
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 431
- DevLira
- 3
Arkadaşım cek veya cekme Kodun Eksikligini safeboxa bakarsan anlarsın zaten oradan 1 kod dahi çıkarmamışsın direk almışsın o yuzden sende çalışması degil herkeste çalışması lazım
çalıştıramıyan varsa yardımcı olucam saten 40k için tabi eski sistemlerdede hata olan yazsın çözebilceğim bi sıkıntıysa yazarım çözümünü
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...