romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Depo Banka Sys

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmuTsuZinsaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/ucretli-file...theprnce-oyun-ici-sistemler-theprnce-com.html

Ücretli Olarak Koymuş Zaten Ondan Öncede Ben Kendi Filesimde Satışta Birebir Sistem Zaten Çalışmaz.
@Pelin Melek Aslan;
@godhack35;

paylaştığım sistemin sahibi yugi deil onun yaptığıda sonuçta depo bnakası ama göz var nizam var azda olsa farklılık belli oluyo

paylaştığım sistemin sahibi yugi deil onun yaptığıda sonuçta depo bnakası ama göz var nizam var azda olsa farklılık belli oluyo
Zaten Kodların Yarısı Eksik çalışmazki Aynı olmasa biel aynı sistem mantıgı ücretliye koyuldugu zaman katılıyor sonuçta ikiside aynı mantıgı kapsıyor atıyorum ewilshowun paylaştıgı ajan c++ py idi ama yugininki lua py diye hatırlıyorum ama konusu kapatıldı ikiside aynı mantıkda aynı işlevi görüyor

Zaten Kodların Yarısı Eksik çalışmazki Aynı olmasa biel aynı sistem mantıgı ücretliye koyuldugu zaman katılıyor sonuçta ikiside aynı mantıgı kapsıyor atıyorum ewilshowun paylaştıgı ajan c++ py idi ama yugininki lua py diye hatırlıyorum ama konusu kapatıldı ikiside aynı mantıkda aynı işlevi görüyor

sistemlerin mantığı aynı diye bi konunun kitlenmesi en fazla o yöneticinin mantıksızlıkta level atladığını gösterir bunu araştırmaları şart kodların eksikliği war demene gelirsekte böle bişey için illa kanıt videosu çekmek istemiyorum

sistemlerin mantığı aynı diye bi konunun kitlenmesi en fazla o yöneticinin mantıksızlıkta level atladığını gösterir bunu araştırmaları şart kodların eksikliği war demene gelirsekte böle bişey için illa kanıt videosu çekmek istemiyorum

Arkadaşım cek veya cekme Kodun Eksikligini safeboxa bakarsan anlarsın zaten oradan 1 kod dahi çıkarmamışsın direk almışsın o yuzden sende çalışması degil herkeste çalışması lazım

Arkadaşım cek veya cekme Kodun Eksikligini safeboxa bakarsan anlarsın zaten oradan 1 kod dahi çıkarmamışsın direk almışsın o yuzden sende çalışması degil herkeste çalışması lazım

çalıştıramıyan varsa yardımcı olucam saten 40k için tabi eski sistemlerdede hata olan yazsın çözebilceğim bi sıkıntıysa yazarım çözümünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri