Kodlama aynı değildir muhtemelen ama daha önce Rideas Braves2 için eklemiş ve video çekmişti.Oyun seçeneklerine eklense daha iyi olur diyenler Braves2 unpack'inden ekleyebilirler
Packten sökmeleri bir işe yaramaz kodlama gameden kaynaklanmaktadır anca butonları koyabilirler fakat sistemi sizin verdiğiniz linkten aç kapat şeklinde yapamazlar.
Packten sökmeleri bir işe yaramaz kodlama gameden kaynaklanmaktadır anca butonları koyabilirler fakat sistemi sizin verdiğiniz linkten aç kapat şeklinde yapamazlar.
2 farklı yöntem var, birinci damage atan diğeri de gören için.
Üstteki videodaki yöntem damage atan için yapılmış basit yöntemdir, en basit şekilde profil görüntüleme sistemindeki "BLOCK_EQUIP_VIEW" koduna bakarak ekleyebilirsiniz.
Bunu tavsiye etmem çünkü sistemin bir anlamı kalmıyor. İsteyen kapatacaksa herkes kapatır sistem değersizleşir.
Diğer yöntem damage görenler için.
İşim olmadığı bi an yazarım kodları buraya.
2 farklı yöntem var, birinci damage atan diğeri de gören için.
Üstteki videodaki yöntem damage atan için yapılmış basit yöntemdir, en basit şekilde profil görüntüleme sistemindeki "BLOCK_EQUIP_VIEW" koduna bakarak ekleyebilirsiniz.
Bunu tavsiye etmem çünkü sistemin bir anlamı kalmıyor. İsteyen kapatacaksa herkes kapatır sistem değersizleşir.
Diğer yöntem damage görenler için.
İşim olmadığı bi an yazarım kodları buraya.
Benim söylediğim verilen dosyalarla açıp kapatmalı hale getirilemeyeceğidir.
Sen sistemin genel olarak yapılabileceğini söylemişsin ama sanırım beni yanlış anlamışsın ben sistem yapılamaz değil bu dosyalarla yapılamaz diyordum. İyi forumlar.
Benim söylediğim verilen dosyalarla açıp kapatmalı hale getirilemeyeceğidir.
Sen sistemin genel olarak yapılabileceğini söylemişsin ama sanırım beni yanlış anlamışsın ben sistem yapılamaz değil bu dosyalarla yapılamaz diyordum. İyi forumlar.
Attığım video bu kodlarla yapıldı, ben de yapılabilir diyorum yanlış anlaşılan bir durum yok.
Gameden yapılan Block tavsiye etmediğimi yazmıştım ama yapmak isteyen varsa da bu koda sadece 1 satır ekleme yapılacak o da if.
Clientten benim vermemi beklemeden yapmak isteyen varsa
Pythonsystem.h
Pythonsystem. cpp
Pythonsystemmodule.cpp
editleyerek yapabilir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)