- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 112
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İşlem bittiği anda bana verdikleri hizmet iyiyse veya kötüyse kanıtlar olarak paylaşılacaktır.. Tekrar söylüyorum iyi veya kötü..
@NetMarLis
Sorununuz halledildi nazif bey
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Nasıl bilirsiniz konuları firma hakkında görüşlerin alındığı konulardır firmaların karalandığı ya da tartışma için kullandıkları konular değildir.Konunun amacı dışında yazılan mesajlar silinecektir
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Nasıl bilirsiniz konuları firma hakkında görüşlerin alındığı konulardır firmaların karalandığı ya da tartışma için kullandıkları konular değildir.Konunun amacı dışında yazılan mesajlar silinecektir
nasıl bilirsiniz konuları firma hakkında görüşlerin alındıgı konular ama karalama olmiyacak ? hımm bu biraz garip oldu
yani bu demek oluyorki firmanın hatalarını söylemiyeceksin görüşlerin sadece iyiyse söyliyeceksin kötülüklerini söylemiyeceksinki alacak kişiler hep iyi şeyleri görüp alsınlar.bu nasıl bi mantık banada bunu açıklarsanız ögrenmiş olurum
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
nasıl bilirsiniz konuları firma hakkında görüşlerin alındıgı konular ama karalama olmiyacak ? hımm bu biraz garip oldu
yani bu demek oluyorki firmanın hatalarını söylemiyeceksin görüşlerin sadece iyiyse söyliyeceksin kötülüklerini söylemiyeceksinki alacak kişiler hep iyi şeyleri görüp alsınlar.bu nasıl bi mantık banada bunu açıklarsanız ögrenmiş olurum
İyi ve kötü mesajlar yazılabilir firmanın verdiği x hizmetinden bu yüzden memnun değilim yazabilirsin ama sen gidip firmayla konu altında tartışıyorsun firmayı kötüleyecek mesajlar yazıyorsun herhangi bir hizmetinin kalitesinden benim örnek verdiğim şekilde bahsetmiyorsun.Ayrıca şikayet bildirirken ki üslubuna dikkat et.Bizim herhangi bir firma ile ilişkimiz yok sadece aracılık yapıyoruz.Gerekli açıklamayı yaptım bundan sonraki sorularını mesaj yolu ile sorabilirsin
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dünden beri yaklaşık 100 dklık aradım sizi ve sadece 5şer dakikadan 2 defa görüştüm. Bu mudur sizin vereceğiniz hizme ? Bu mudur sizin vereceğiniz destek. Site açıklmıyor. Admin paneline de giremiyorum. Daha bu gece açıldı. Biraz insaf be. Acil dönüş yapın bana. İsmin Ali Türkkan sisteminizde kayıtlıdır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)