Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NeTMarLiS^^

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salihmete4131
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

salihmete4131

Level 3
TM Üye
Konular
32
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl
Başarım Puanı
82
MmoLira
42
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyi forumlar.

Şu güne kadar bi cok kez amatörce metin2 sunucu açtım lakin şansımı bir kez daha denemek istiyorum yalnız bu sefer iyi bir araştırma yapıp açmak istiyorum 2-3günlük araştırmamla Netmarlis gerek oyun özellikleri olsun gerek kullanıcılara verdiği cevap'lar olsun çok ilgimi çekti sitedeki ilanlar tarihleri +1 ay olduğu için tekrar'dan konu açtım lütfen netmarlis hakkında düşüncelerinizi,bilgilerinizi benim ile paylaşırmısınız ?[ Yaptıgı 40TL'ye 6GB Sunucu kampanyası biraz değişik hisler uyandırdı ]

Teşekkürler

Öncelikle herkese iyi forumlar.

Şu güne kadar bi cok kez amatörce metin2 sunucu açtım lakin şansımı bir kez daha denemek istiyorum yalnız bu sefer iyi bir araştırma yapıp açmak istiyorum 2-3günlük araştırmamla Netmarlis gerek oyun özellikleri olsun gerek kullanıcılara verdiği cevap'lar olsun çok ilgimi çekti sitedeki ilanlar tarihleri +1 ay olduğu için tekrar'dan konu açtım lütfen netmarlis hakkında düşüncelerinizi,bilgilerinizi benim ile paylaşırmısınız ?[ Yaptıgı 40TL'ye 6GB Sunucu kampanyası biraz değişik hisler uyandırdı ]

Teşekkürler

6 gb 200 onlinede kasmaya başlar ( saldırı birşey derler üst pakete geçin derler yok .com uydu oho :)

Sunucu satın aldım özel isteklerim oldu 500 lira civarı bir para verdim ilk gün 2 saate hazır denildi ama bu 3 gün sürdü sunucumu verdıklerınde cogu sey eksikti tekrar ulaştım bugün hallolur yarın hallolur 2 gündür bekliyorum bakalım sunucumun hatalarını eksiksiz giderlerse buraya yazacağım iyi mi kötü mü diye ona göre alırsın dostum benden haber bekle..

İşlem bittiği anda bana verdikleri hizmet iyiyse veya kötüyse kanıtlar olarak paylaşılacaktır.. Tekrar söylüyorum iyi veya kötü..

@NetMarLis

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri