noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cervantes Vs Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EvunpoLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

seni tüm forum kullanıcıların önünde vs davet ediyorum ?

Kabul etmiceksin o ayrı bi konu senn 7 ceddin + loncan + bayragın + güvendigin her kim varsa çıkar karşıma yoksa susacaksın.

Halife ramona nedir bir itemi allahla bir tutan sinstar.

Hiçbir zaman kendimi rabbimle şer tutmadım tutmamda.

Ya geç karşıma yada pısırık pısırık sus.

Konu monu gösterme herkezin karşısına çıkan ramona benim karşıma çıkamıyor diyorsun son 1 2 aydır 7 ceddin + loncan + bayragın + güvendigin herkeze vs diyen kişi sendenmi kaçacak eyy ?

Hodri meydan ..!

Burda kabul etmemek için tek sebebim varsa o da vslik setim olmamasıdır boşuna laf kalabalığı yapma. Zamanında ben sana dedim vs sen bb demekten başka bişe yapmadın da şuanda vs setimin olmadığını biliyorsun böyle ahkam kesiyorsun. Gerekirse ağzının payını vermeyide bilirim ben onun için kendini çok fazla büyütme çok büyük laflar etme. Bi laf vardır bilir misin "sanma kendini hint kumaşı gün gelir vurur biri makası" diye ^^ bu da konuyla ilgili son konuşmamdır arkadaşların vs konusu içinde çok saçma yerlere çekildi amacından uzaklaşıyor. Herşeyin zamanı var küçük kardeşim :)

burda kabul etmemek için tek sebebim varsa o da vslik setim olmamasıdır boşuna laf kalabalığı yapma. Zamanında ben sana dedim vs sen bb demekten başka bişe yapmadın da şuanda vs setimin olmadığını biliyorsun böyle ahkam kesiyorsun. Gerekirse ağzının payını vermeyide bilirim ben onun için kendini çok fazla büyütme çok büyük laflar etme. Bi laf vardır bilir misin "sanma kendini hint kumaşı gün gelir vurur biri makası" diye ^^ bu da konuyla ilgili son konuşmamdır arkadaşların vs konusu içinde çok saçma yerlere çekildi amacından uzaklaşıyor. Herşeyin zamanı var küçük kardeşim :)

yazdıklarının özeti bahanem var korkuyoruum senden atmıyorum vs bumudur tmmdır.

Siz hepiniz ben tek..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri