mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cervantes Vs Carissa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EvunpoLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Boş yorumlarını kendine sakla konuyu kirletme. Ayrıca daha geçen günlerde berke kardeşime inançlarından dolayı o kadar laf eden insanın bana biat edeceksiniz demesi ayrı bi boyut. Kendini Allah yerine mi koyuyorsun biat edecekmişiz sana, yada halife misin kral mısın kimsin olum sen ne sanıyorsun kendini anlamış değilim efendi gibi oyununu oyna. Daha bir dediğin diğerini tutmuyor :m08::m08:

1. Bir kimsenin egemenliğini tanıma.
  2. Osmanlı İmparatorluğunda padişah öldüğünde tahta geçecek oğlunun devlet yönetimindeki etkili gruplarca kabul edilip onaylanması.
yukarda biatın anlamını sana yazdım oku anla ama sizin gibiler bilmez bunları bu bir BEN ONUN 1 İTEMİ ALLAHLA BİR TUTTUGUNU SÖLÜYORUM DİNİNE HİÇ BİR LAFIM YOK AMA BENİM DİNİME BİRDAHA DİL UZATTIRMAM SİZ VE SİZİN GİBİLER 1 İTEMİ YÜCE ALLAHLA BİR TUTARAK BU OYUNU KİRLETİRYRSNZ. SEN + 7 CEDDİN + LONCAN + BAYRAGIN + GÜVENDİGİN HER KİM VARSA

KARŞIMA ÇIKMA CESARETİ VARSA ÇIKAR ÇIKMASSA O DİLİNİ TUTACAKSIN TMM MI KOÇUM ?

Boş yorumlarını kendine sakla konuyu kirletme. Ayrıca daha geçen günlerde berke kardeşime inançlarından dolayı o kadar laf eden insanın bana biat edeceksiniz demesi ayrı bi boyut. Kendini Allah yerine mi koyuyorsun biat edecekmişiz sana, yada halife misin kral mısın kimsin olum sen ne sanıyorsun kendini anlamış değilim efendi gibi oyununu oyna. Daha bir dediğin diğerini tutmuyor :m08::m08:

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-keith-elym2/3433768-sinstar-5-0-ramona.html

Halifenin düşüşü :S

Sinstarda haklı kestin beni evet ama unuttugun bişe var.GEÇMİŞTE OSMANLI DEVLETİ 3 KITAYA HÜKMETTİ AMA SONUÇ OLARAK NE OLDU ? YOK OLDU SENİ OSMANLIYLA BİR TUTMUYORUM SEN ZATEN Bİ HİÇSİN O AYRI Bİ KONU.

YA GEÇECEKSİNİZ KARŞIMA YADA O DİLİNİZİ TUTACAKSINIZ !!!

Sinstarda haklı kestin beni evet ama unuttugun bişe var.GEÇMİŞTE OSMANLI DEVLETİ 3 KITAYA HÜKMETTİ AMA SONUÇ OLARAK NE OLDU ? YOK OLDU SENİ OSMANLIYLA BİR TUTMUYORUM SEN ZATEN Bİ HİÇSİN O AYRI Bİ KONU.

YA GEÇECEKSİNİZ KARŞIMA YADA O DİLİNİZİ TUTACAKSINIZ !!!

Teşekkürler ben her zaman haklıyımdır, bunu dillendirmeye gerek yok bence. Hiç bir zaman iddialı birisi olmadım halife Ramona, vs atmadığımı söylemiştim sana, ama ısrarın üzerine atmıştık hatırlarsan. Pislenecek ağız oturma organına yakın gelir derler, bilmem anlatabildim mi ? Daha cevap vermeyeceğim sana, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri