HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.si benim üslubum bozuk değil.@bars472; 'in uyarısını görmediniz galiba burası forum ortamı tartışma alanı değil lütfen uslubunuzu bozmayın , konuda tartışma devam eder ise konu bildirilecektir.
2.si ben bunları yazdıkdan sonra uyarı yapılmış.
3.sü tartışma yaratacak bir cevaptan alıntı yapmıştım zaten sen de benim yerime arkadaşınkini alıntı yapabilirdin.
@bars472; 'in uyarısını görmediniz galiba burası forum ortamı tartışma alanı değil lütfen uslubunuzu bozmayın , konuda tartışma devam eder ise konu bildirilecektir.
Forum her bireyin kendi görüşlerini belirterek tartışma/münakaşa yaptığı bir yerdir, bilgin yok sanırım ? Hakaret olmadığı sürece bir sorun yok, kimseninde üslubunu bozduğu falan da yok sen canını sıkma. Şahıslar daha türkçe yazmaktan acizken onlara bir uyarı gelmiyor da bize mi uyarı geliyor ? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler, doğruymuş ^^
Konudaki genel tartışmalar ve gelen şikayetler üzerine forum yönetimi ve üye tartışmasının artmasından dolayısıyla konu yarın saat 12:00 kadar ortamın sakinleşmesi için kapatılmıştır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)