onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pull pençe Drop ORANI [ Durum Acil ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan üzüntü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 533

üzüntü

Level 6
TM Üye
Konular
202
Reaksiyon Skoru
29
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
138
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

öncelikle Sayın gm ler ve yöneticilerimize gösterdigi çabalardan dolayı tşk ederiz. lakin 1 sorum olcak

PUL PENÇE olayında dün gece 10 ejderha kestim hiç abarmıyorum ok taşlar düşüyor sorun yok..
fakar şunu arz edıcem 1 saat emekten sonra pence ve pull düşmedi sorun şu ki pazarda 20 t 15 t gibi kazık fiyatlara satmaktadırlar lakin şöyle bir sey istiyecegim..

Sayın Shorty Dediki : %10 Drop oranı ve taşlar eklendi''' diye

peki saygı duyarım ama sorun şukı her ejderden düşşe ve benım gecelerim çöpe gitmese yanı %100 olsa birde 4 çar veya grup olayı var yere düşüyor pençe ANINDA cekıyolar halbu ki mi,llette yabancıya guvenmeyıp kendı 4 carını kasmakta ok bunada amenna ama EJDERDEN %100 olsa gene 2 2 veya nasıl ıstersenız 1 adette kafiyiz ama ejderden drop %100 olmasını arz ederim ..

Bunu düşünmenizi ve Oyunuc kazanma ve eglenmesi Açısından konuyu ele alıp incelenip Bir çözüm Bulunmasını PİDGE adına rica ediyorum ...

hayırlı Görevler İyi Günler Dilerim

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

katılıyorum zaten ejdere çıkmak için zor sıra buluyoruz ejder kesiminde mutlaka dengeli birşey düşmesi lazım ör.. 1 pence 1 pul olabilir ama mutlaka düşmesi şartıyla

Pul ve pençeye talep arttıkça daha da yükselecektir bu fiyat ancak her ejderden düşmesi de fiyatını azaltır. Şuanki düşme oranı cidden az. Umarım yöneticiler orta yolunu bulur. Ejder kesecek zamanım olmadığı için ben parasını vererek aldım. Anka ayakkabı ve kask dönüştürmek bana 200T civarı fiyata mal oldu. Her oyuncu bunu karşılayamaz. Kendi başına yapması da çok zor. Droplar bir tîk daha arttırılırsa hem yeni itemlere geçiş kolaylaşır hem de piyasa biraz daha durulur.

Öneriniz için teşekkürler bununla ilgili çalışma yapıcaz.

katılıyorum zaten ejdere çıkmak için zor sıra buluyoruz ejder kesiminde mutlaka dengeli birşey düşmesi lazım ör.. 1 pence 1 pul olabilir ama mutlaka düşmesi şartıyla

aynen dedigin gibi Drop %100 Olsa Ve ejder girşleri yada çıkış saatlrını azaltsa muhtemelen 30 ıla 40 dk bır cıkıyor ama zor yanı ve 4 carda var HER ejder kesıtıgımızde düşşe yoksa acaip zorluk var T de bile her ejderden düşmektedir bakalım sayın shorty ilgilencek insallah güzel olur

Önerilerim : saatini azaltıp Drop oranı %100 Olup 1 adet bile düşşe olur sorun yok

Saat ti 20 dk bir gibi veya 15 dk bir gibi olsa zorluk olmayacaktır Gene karar Yönetimin Bekliyoruz bakalım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri