- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yahu arkadaş metin2 tr den beter ettiniz olayı hee ben oyunuc olarak gerekn konuları acıyorum ama böyle olmaz kii
20 ejderhada bir 1 pençemi düşer merak edıyorum metın2 tr de bile 2 pençe düşüyor ve her ejderhadan
halbuki adamlar pazarda 10 t 40 t ye satış yapıyor pençeleri.. ok satsın sorun yok neden olsa alna var almayan var
bari ejderhadan pençe düşümü %100 olsun adamlar giriyor boş ve + basamıyoalr en azından madem ejderhaya koydun madem tane tane düşücek güzel kardeşim buraswı pvp server metin2 tr oynamak ıstesem orda oynarım
bu PENÇE işine lütfen PİDGE pençe işine çözüm bulun ya sayın yönetim
her ejderhadan düşşün EN AZINDAN
Yoksa millet bus efer artı basamdıgında bırakıcak serverı zaten Dün gece çok kişi isyan etti Sw de buna çagre
20 ejderhada bir 1 pençemi düşer merak edıyorum metın2 tr de bile 2 pençe düşüyor ve her ejderhadan
halbuki adamlar pazarda 10 t 40 t ye satış yapıyor pençeleri.. ok satsın sorun yok neden olsa alna var almayan var
bari ejderhadan pençe düşümü %100 olsun adamlar giriyor boş ve + basamıyoalr en azından madem ejderhaya koydun madem tane tane düşücek güzel kardeşim buraswı pvp server metin2 tr oynamak ıstesem orda oynarım
bu PENÇE işine lütfen PİDGE pençe işine çözüm bulun ya sayın yönetim
her ejderhadan düşşün EN AZINDAN
Yoksa millet bus efer artı basamdıgında bırakıcak serverı zaten Dün gece çok kişi isyan etti Sw de buna çagre
Son düzenleme:
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira