HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şeytan Katakombundaki azrail ( dr. house ) 'u öldürdükten sonra oyun atıyor tekrar girdiğimde kaybettiniz dışarı ışınlanıyorsunuz diyor . eğer oralardan item ,sandık vs düşmeyecekse orası neden açık. ilgilenilsin .
bağlantı hatası olabilir böyle atması normal değil tabi sürekli atmıyorsaŞeytan Katakombundaki azrail ( dr. house ) 'u öldürdükten sonra oyun atıyor tekrar girdiğimde kaybettiniz dışarı ışınlanıyorsunuz diyor . eğer oralardan item ,sandık vs düşmeyecekse orası neden açık. ilgilenilsin .
bağlantı hatası olabilir böyle atması normal değil tabi sürekli atmıyorsa
allah allah normal değil demek . Normal bişey olsa burada yazmam heralde . sorunda her denememde aynısını yapıyor olmasıdan ki buraya yazdım. benden kaynaklı teknik bi sorun olsaydı ben hallederdim zaten .
kardaşım demek istediğim o değil katta aynı yerde ben sıkıntı yaşamadım o yüzden dedim normal oladığını ve de o yüzden dedim ki bağlantı hatası olabilir başka bi çarla girmeyi dene atarsa sıkıntı kattadır ama yakın zamanda gittim 2 sefer sıkıntı yoktu yaniallah allah normal değil demek . Normal bişey olsa burada yazmam heralde . sorunda her denememde aynısını yapıyor olmasıdan ki buraya yazdım. benden kaynaklı teknik bi sorun olsaydı ben hallederdim zaten .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)