TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Canım yüreği güzel kardeşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkancesuroglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkancesuroglu

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Canım kardeşlerim bu oyunu siniriyle iyisiyle kötüsüyle duygusalıyla bir şekilde oyunumuzu oynuyoruz sevgi, sadakat saygı çerçevesinde serverimizi oyunumuzu severek oyun oynuyoruz ve bugün üstüme atılan İFTİRADAN çok kötü hissettim kendimi adını kendisini tanımadıgım bir insandan bugun benim editlerimi çaldın kelimesini duydum Ve artık yazdığı pmlerde o kadar sinirlendirdiki beni evet ben çaldım diyebildim artık o kadar ki dereceye geldim Bir oyun için ANNE ÜZERİNE YEMİN EDİLMEYECEĞİNİ HERKES BİLİYOR ve bende bir oyun için ANNEMİN ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM kelimesini rahatlıkla söylebildim sadece sırf 50 Tl için bir ANNENİN üzerine yemin edilecek diye bir kaide yok Arkadaşlar lütfen söylenenlere Aldırış etmeyelim ve bana yazan bugun arkadaşa da sesleniyorum RABBİM SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN !!. RABBİM BİLİYOR ÖTESİ YOK ANNEMİN ÜZERİNE TEKRARDAN HERKESİN ÖNÜNDE YEMİN EDİYORUM !!.

bugun bana atılan bir baska cocuk sen cocukların editlerini çalmışsın demesiyle herşeyi kanıta döktüm Arkadaşlar HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNAR ŞEREF DUYARIM GEREKENLERİNİN YAPILMASINI ELY TOPLULUĞUNDAN ARZ EDERİM !:(

Forum üzerinden ve resimlere işlem yapılmıyor elinizde videolu kanıtınız var ise destek sistemine yollayın.

Destek sisteminde gerekli cevap verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri