Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Canım kardeşlerim bu oyunu siniriyle iyisiyle kötüsüyle duygusalıyla bir şekilde oyunumuzu oynuyoruz sevgi, sadakat saygı çerçevesinde serverimizi oyunumuzu severek oyun oynuyoruz ve bugün üstüme atılan İFTİRADAN çok kötü hissettim kendimi adını kendisini tanımadıgım bir insandan bugun benim editlerimi çaldın kelimesini duydum Ve artık yazdığı pmlerde o kadar sinirlendirdiki beni evet ben çaldım diyebildim artık o kadar ki dereceye geldim Bir oyun için ANNE ÜZERİNE YEMİN EDİLMEYECEĞİNİ HERKES BİLİYOR ve bende bir oyun için ANNEMİN ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM kelimesini rahatlıkla söylebildim sadece sırf 50 Tl için bir ANNENİN üzerine yemin edilecek diye bir kaide yok Arkadaşlar lütfen söylenenlere Aldırış etmeyelim ve bana yazan bugun arkadaşa da sesleniyorum RABBİM SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN !!. RABBİM BİLİYOR ÖTESİ YOK ANNEMİN ÜZERİNE TEKRARDAN HERKESİN ÖNÜNDE YEMİN EDİYORUM !!.
bugun bana atılan bir baska cocuk sen cocukların editlerini çalmışsın demesiyle herşeyi kanıta döktüm Arkadaşlar HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNAR ŞEREF DUYARIM GEREKENLERİNİN YAPILMASINI ELY TOPLULUĞUNDAN ARZ EDERİM !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.