- Konular
- 89
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Serverine Profesyonel Reklamcı veya Oyun içi destek olmak istediğim bir tanıtım konumdur.
Not : Userleri çek sonra yetki ve ünvanını verecem gibi şeyler diyenler lütfen eklemesin.
Adınız: Samed
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz: Profosyonel / Uzman
Günlük Online Süreniz : 5+
İletişim Adresi : Skype : facebook:bergamalo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam :
Resimli, Detaylı Anlatımlı, Göze Hoş Gelen Güzel Tanıtım Hazırlayabilirim.
İlgi Çekici Başlıklar Koyarım.
Forumlarda Açtığım Konuları Sürekli Güncel Tutarım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not / Notlar ;
1- Server Baştan Sağma Olmamalı , Yani Herşey Göze Alınmış Olmadır .com/.net/.org / Gibi Domainlerinin Olması .
2- Oyunda Yetki Kısıtlaması olmaksızın Yetki Alırım.
3- Baştan Sağma Birileri Olmasn Karşımda Saygılı Dürüst , Hanımsa Hanım Efendi , Erkekse Bey Efendi Olmalıdır .
4-Server en az 2 CH Olsun.
5-Npcler Düzenli Olsun
6-Site Paneli Güzel Olsun
------------------------------------------------------------------------------------------------
User Toplama :
Günlük +20 ile +50 Arası User Çekebilirim.. Belkide Daha Fazla Çekebilirim..
- Çevrem Geniştir. LoncaLarım Vardır... Profosyonel Olarak OYUN içi destek Verebilirim Event.Oyuncularla İlgilenebilirım.
Öncelik İle Önemli Notlarım ;
*Hergün Düzenli bir şekilde reklam atarım.Gerekli forum ve pvp sitelerinde üyeliklerim vardır.Günlük servera 20 ile 50 arası user getirebilirim.
Tanıtımda hazırlanır.
*Site için index hazırlayabilirim.
*Türkçeyi iyi kullanırım.
*Asla oyunda yardım ve benzeri durumlarda bulunmam.
*Dürüst Güvenilir Profesyonel Oyun İçi Destek ve Reklam
*Serverdeki Oyuncuların Sorularını Cevaplar , Sorunlarını Elimden Geldiği Kadar Çözmeye Çalışırım , Fakat Oyuncularlada O kadar Aşır Neşir Olmam.
*Event Saatlerini Kaçırmam.
*Yan Hesap açmam.
*Yöneticiyle Seviyeli olurum.
*User'ler Arasında Ayrımcılık, Haksızlık Yapan Olursa Ayrılırım
*Eğer yetkililer arasında saygısızlık kavga vb durumlar yaşanırsa ilk baştan serverdan ayrılırım.
*Bana karşı saygısız davrananlarla hiç çalışmam.Emir verme Rica et!
NOT:Mümkünse çağıracak server sahibinin en azından daha önceden oynamıs bilgili birisi ve serverin iyi olması ve domainlerinin belirttiğimiz gibi com/org/net olması gerekmektedir.
Eğer biz en iyi şekilde destek olucaksak serverinde güçlü olması gerekmektedir.
Adınız: Samed
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz: Profosyonel / Uzman
Günlük Online Süreniz : 5+
İletişim Adresi : Skype : facebook:bergamalo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam :
Resimli, Detaylı Anlatımlı, Göze Hoş Gelen Güzel Tanıtım Hazırlayabilirim.
İlgi Çekici Başlıklar Koyarım.
Forumlarda Açtığım Konuları Sürekli Güncel Tutarım.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not / Notlar ;
1- Server Baştan Sağma Olmamalı , Yani Herşey Göze Alınmış Olmadır .com/.net/.org / Gibi Domainlerinin Olması .
2- Oyunda Yetki Kısıtlaması olmaksızın Yetki Alırım.
3- Baştan Sağma Birileri Olmasn Karşımda Saygılı Dürüst , Hanımsa Hanım Efendi , Erkekse Bey Efendi Olmalıdır .
4-Server en az 2 CH Olsun.
5-Npcler Düzenli Olsun
6-Site Paneli Güzel Olsun
------------------------------------------------------------------------------------------------
User Toplama :
Günlük +20 ile +50 Arası User Çekebilirim.. Belkide Daha Fazla Çekebilirim..
- Çevrem Geniştir. LoncaLarım Vardır... Profosyonel Olarak OYUN içi destek Verebilirim Event.Oyuncularla İlgilenebilirım.
Öncelik İle Önemli Notlarım ;
*Hergün Düzenli bir şekilde reklam atarım.Gerekli forum ve pvp sitelerinde üyeliklerim vardır.Günlük servera 20 ile 50 arası user getirebilirim.
Tanıtımda hazırlanır.
*Site için index hazırlayabilirim.
*Türkçeyi iyi kullanırım.
*Asla oyunda yardım ve benzeri durumlarda bulunmam.
*Dürüst Güvenilir Profesyonel Oyun İçi Destek ve Reklam
*Serverdeki Oyuncuların Sorularını Cevaplar , Sorunlarını Elimden Geldiği Kadar Çözmeye Çalışırım , Fakat Oyuncularlada O kadar Aşır Neşir Olmam.
*Event Saatlerini Kaçırmam.
*Yan Hesap açmam.
*Yöneticiyle Seviyeli olurum.
*User'ler Arasında Ayrımcılık, Haksızlık Yapan Olursa Ayrılırım
*Eğer yetkililer arasında saygısızlık kavga vb durumlar yaşanırsa ilk baştan serverdan ayrılırım.
*Bana karşı saygısız davrananlarla hiç çalışmam.Emir verme Rica et!
NOT:Mümkünse çağıracak server sahibinin en azından daha önceden oynamıs bilgili birisi ve serverin iyi olması ve domainlerinin belirttiğimiz gibi com/org/net olması gerekmektedir.
Eğer biz en iyi şekilde destek olucaksak serverinde güçlü olması gerekmektedir.