HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabanasıl uygulayacagımı anlamadım çarımın ısmı uzun oldugu ıcın yazamıyorum bana turkay bey
Hesabınızın açılabilmesi için web sayfamız üzerinden kayıt olup yeni hesap adınızı yazmanız gerekmektedir. böyle birşey yazdı ama bunu nasıl uygulayacagımı anlamadım hangi mail ile hangi kullanıcı adı ile ne yapacagım carımın adından kul adı ve maıl acıp yenı hesap actım ama car olusturmada eskkı carımın adını yazdıgımda uzun oldugu ıcın yazamıyorum tam olarak ne yapmam gerekıyor detaylı yardımcı olmanızı rıca edıyorum ?
bunun için destek bölümüne ticket şikayette bulunun daha sonra haber bekleyiniz dosya taleb numaranızı unutmayın yetkili kişiler ilglenecektir
Son düzenleme:
Ticket atalı 2 hafta oldu hala carıma ulaşamıyorum artık destek rıca edıyorum
arkadasim yeni hesap aldiysan kullanici adini ban affi bolumundeki konuna yazcaksin islem bu kadar sonra bekliceksin.
Karakterini aldigin kullanici adina aktaricaklar sen sadece kullanici adini yaz
Karakterini aldigin kullanici adina aktaricaklar sen sadece kullanici adini yaz
Yeni kullanıcı adımı ban affı konuma yazalı 10 günü geçti hala aktarım saglanmadı ticketta attım burdanda yazıyorum 15 güne yaşlastı artım çarıma erişmek istiyorum o yuzden yetkililerden ban affı konuma bakıp carımı aktarmasını rica ettiğim için burdan cevaplarını beklıyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)