HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum bu cümleni değiştirmeni tavsiye ve öneririm mmoda Burhan Elma adlı üye daha önce paylaştı fotoğrafa baktığımda logolar dikkatimi çekti ve sadece LisaMetin2 yazısı kaldırmışsın Ha lakin sen yaptıysan emeğinin karşılığını vermişsin dostumSelamun aleyküm arkadaşlar bu gün sizler için elvan metin2 panelini kodladım

Örnek ss ;
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Yanlız şöyle bir şeyde var Burhan Elma bu paneli kendi kodlarıyla paylaşmadı öncelikle bunu belireteyim.Zaten Burhan Elmanın paylaştığının sorunlu , eksik olduğunu bilmeyen yok.Panelde kullanıcı panelinde girişe tıklasanız giriş modulleri yok hangi kafayla paylaştı orası tartışılır.Dostum bu cümleni değiştirmeni tavsiye ve öneririm mmoda Burhan Elma adlı üye daha önce paylaştı fotoğrafa baktığımda logolar dikkatimi çekti ve sadece LisaMetin2 yazısı kaldırmışsın Ha lakin sen yaptıysan emeğinin karşılığını vermişsin dostum
Örnek ss ;
![]()
Edit : PAYLAŞTIĞIM TÜM PANELLER BİZZAT KENDİM TARAFINDAN KODLANDI YANLIZCA BU PANELDE VE HERAKLESTE 2-3 MODUL BAŞKASINA AİT.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)