mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

| Dev Konu | Elvan Metin2 Paneli | Picart |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Picart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm arkadaşlar bu gün sizler için elvan metin2 panelini kodladım
Dostum bu cümleni değiştirmeni tavsiye ve öneririm mmoda Burhan Elma adlı üye daha önce paylaştı fotoğrafa baktığımda logolar dikkatimi çekti ve sadece LisaMetin2 yazısı kaldırmışsın Ha lakin sen yaptıysan emeğinin karşılığını vermişsin dostum :)

Örnek ss ;

BDkVNv.png

Dostum bu cümleni değiştirmeni tavsiye ve öneririm mmoda Burhan Elma adlı üye daha önce paylaştı fotoğrafa baktığımda logolar dikkatimi çekti ve sadece LisaMetin2 yazısı kaldırmışsın Ha lakin sen yaptıysan emeğinin karşılığını vermişsin dostum :)

Örnek ss ;

BDkVNv.png
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Yanlız şöyle bir şeyde var Burhan Elma bu paneli kendi kodlarıyla paylaşmadı öncelikle bunu belireteyim.Zaten Burhan Elmanın paylaştığının sorunlu , eksik olduğunu bilmeyen yok.Panelde kullanıcı panelinde girişe tıklasanız giriş modulleri yok hangi kafayla paylaştı orası tartışılır.

Edit : PAYLAŞTIĞIM TÜM PANELLER BİZZAT KENDİM TARAFINDAN KODLANDI YANLIZCA BU PANELDE VE HERAKLESTE 2-3 MODUL BAŞKASINA AİT.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri