farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Elym2 yöneticilerin ilgisizliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SyrSyr1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birader önce araştır bilip bilmeden burada haksızlık yapma bize oyunda hata olmuş bunu çoğu kişi söylüyor zaten burda hepsi doğru söylüyor ben yalan söylüyorum madem tickete baksınlar kayıtlarda çıkar neyin ne oldugu burda durduk yere bir oyun için ben dolandırıcılıkmı yapıcam vermezlerse vermesinler en cok oyunu bırakırım zaten girmiyorum ama dediğim gibi önce araştır kendi ağzınla diyorsun herkes yazıyor diye demekki sıkıntı bizde değil yöneticilerde.
Hesabıma yaklaşık 3 4 yıldır girmedim, 4 yılın sonunda girdiğimde olduğu gibi duruyordu. Hiç bir şeyimde eksik yoktu. Bence yalan söylüyorsun öyle birşey olmuyor yani oyunda. Hesabı istediğin zaman bırak istediğin zaman gir. Girdiğinde eskisi gibi kalıyor. Sen ya itemlerini başka birine çaldırdın haberin olmadan yada burada item koparmaya çalışıyorsun. Ayrıca yetkilileri habire kötüleyip durmayın burada ticketlerle ilgileniliyor senin gibi hergün kaç yüz kişi yazıyor oraya Allah bilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri