Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kardeşim ben oyuna giriş yaparken giriş yapıyorsunuz diyip lapanıyor ve ????? hatası veriyor bi yardım olurmusun
Selam, sorunsuz açıldı eline emeğine sağlık.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim
. Teşekkürler.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim
. Teşekkürler.C++ bolumunde sabit konu bölümünde varSelam, sorunsuz açıldı eline emeğine sağlık.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim. Teşekkürler.
Game Db src Adlı dosyayı ne yapıcam Biri yardım edebilirmi lütfen
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)