- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeşim ben oyuna giriş yaparken giriş yapıyorsunuz diyip lapanıyor ve ????? hatası veriyor bi yardım olurmusun
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
teşekkürler
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Selam, sorunsuz açıldı eline emeğine sağlık.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim
. Teşekkürler.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim
. Teşekkürler.- Katılım
- 15 Mar 2016
- Konular
- 108
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 6mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 644
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 244
- MmoLira
- 9,619
- DevLira
- 21
C++ bolumunde sabit konu bölümünde varSelam, sorunsuz açıldı eline emeğine sağlık.
Bir sorum olacak, sadece giriş ekranını orijinal haline çevirip karakter seçmeyi yeni tr tipi bırakabiliyor muyuz? Konuda anlattığın şekilde yapınca iki ekran da eski tr oluyor. Yeni tr kalsın ama hesap giriş ekranını da orijinal tr yapmaktan bahsediyorum, umarım anlatabildim. Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)