xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kraliyet kaybi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WhatNeDemeK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 709

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

O döneme ait kayıtlara ulaşabilme şansımız malesef yok

Türkay bey bari 1 tane kraliyetimi verseniz ? Bakın bu resim 6 ağustos 2013 de PaSaKLiSuRa adlı karakterimi silerken çekilmiş bir resim.
Bu oyuna nerdeyse 1500tl kadar para yatırdım oyuna başladığımdan bu yana emeğimin boşa gitmesini istemiyorum sonuçta benim hatam değil. Teşekkürler
o3pgmq.png

Bu tür sorularınızı üzerinden yaparsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz. Ancak ss (resim) ile işlem yapılmamaktadır.

Bu tür sorularınızı üzerinden yaparsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz. Ancak ss (resim) ile işlem yapılmamaktadır.

Konuyu okusaydiniz zaten destek bildirimi Türkay bey é yönlendirdi anlardiniz.Yinede teşekkür ederim ☺

Konuyu okusaydiniz zaten destek bildirimi Türkay bey é yönlendirdi anlardiniz.Yinede teşekkür ederim ☺
Konunu ve Türkay abinin "O döneme ait kayıtlara ulaşabilme şansımız malesef yok" bu mesjınıda okudum gerekli cevap olumsuz yönünde zaten verilmiş.Iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri