zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElijahMS VS RabustAndMoralPlayerInc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musmet35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben servere geleli kaç gün oldu ? 4 aynı gün geldik pidgeye ne değişti düşmanlık yok dedin ? Başlattın kavgayı mavi olunca noldu ? Hiç birşey sen ne diye bi toplu savaşta birisi veya ben kesilince ezik, paspas gibi kelimeler kullanıyorsun ? Acizliğini belirtmek için tabikide.
1 cisi sen loncaaya gelmeden direk mavi oldun düşmanlıgı en başlatın 2 cisi hunkdada aynıydın burdada aynısın gelişme yok sende sen yerini bulmuşsun aman mavlerde kal daha rahat kese bileyim seni ;):cool: bugunki o buludugun loncanında bizle savaşi vardı iyyi kapak oldu :cool:

1 cisi sen loncaaya gelmeden direk mavi oldun düşmanlıgı en başlatın 2 cisi hunkdada aynıydın burdada aynısın gelişme yok sende sen yerini bulmuşsun aman mavlerde kal daha rahat kese bileyim seni ;):cool: bugunki o buludugun loncanında bizle savaşi vardı iyyi kapak oldu :cool:

Lonca savasini kazaninca bir yerin kalkiyor senin tebrik etmek yerine iyi kapak oldu böyle böyle laflar atiyorsun terbiyeni takin adam gibi ol ilk önce tebrik et laf atma öğren bunlari saygili ol az kazansanda kaybetsende tebrik et geç niye dalga geçiyosun bu sana tavsiyemdir ;) ;) ;) ;) ;)

Lonca savasini kazaninca bir yerin kalkiyor senin tebrik etmek yerine iyi kapak oldu böyle böyle laflar atiyorsun terbiyeni takin adam gibi ol ilk önce tebrik et laf atma öğren bunlari saygili ol az kazansanda kaybetsende tebrik et geç niye dalga geçiyosun bu sana tavsiyemdir ;) ;) ;) ;) ;)
önce sen kendi kolpacılığına bak öyle adamlıkdan bahset adam satmak sende milleti bir birine düşürmeye çaışmak sende 2 dakkada insanın açıgını bulup insanlarla uğraşmak sende bari çarın çok saglam bişey olsa düz 4 beş tane yiyp yerde sürünmek sende adamlıkdan bahsederken önce besmele çek kıvrak

önce sen kendi kolpacılığına bak öyle adamlıkdan bahset adam satmak sende milleti bir birine düşürmeye çaışmak sende 2 dakkada insanın açıgını bulup insanlarla uğraşmak sende bari çarın çok saglam bişey olsa düz 4 beş tane yiyp yerde sürünmek sende adamlıkdan bahsederken önce besmele çek kıvrak

İstedigim loncada durma veya krallıkta durma hakkım var herkesin var ve bundan sana ne topluda çiftelle 8k yiyosun sonra kacıyosun geliyosun ciftelle 3k yıyon kılıc takıyom 8 k yıyon yıne kaciyon topluda 1-1 takmak senin işin :) 4 bes yiyosun diyosun topluda 15 şaman savunmaya 500 deliciyle max 1.2 vuruyosun 8 k mı 1.2 mı cok bir hesapla bakalim tebrik etmeyi ögren hunktada saman arena atmaz diyodun burdada diyosun atan atıyo sen nyıe atmıyosun suraykende atmıyodun suralar arena atmaz dıyodun sen KARAKTERİNİN ÜSTÜNE OTURURKEN SANDALYENİ ÇEKMİŞLER DE DÜŞMÜŞSÜN KARAKTERİNİN ÜSTÜNE TERS OTURUYOSUN.Hadi konuyu uzatma.

Son düzenleme:
lan dalama ezik ben kara büyü sura büyülü surayken abi nolur bana dalma çok vuruyon kesiyon işde diyen sen deyilmiydin kARA ŞOVALYE ÇARINI KULEDE ORDA BURDA AZMI KOVALADIM EZİK TÜRK YİGİT ÇARINI AZMI KESTİM ARENALARDAN KAÇIYODUN VS BİTMEDEN HA UNUTUNMU OLUM BUNLARI ÖNCE KENDİ EZİKLİGİNE VEDE ACİZLİGİNE BAG BOŞ YAPMA ÖTEDE OYNA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri