Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElijahMS VS RabustAndMoralPlayerInc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musmet35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

musmet35

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

D25Ddo.jpg
Neymıs efendim Pidge'nin en sağlamı benım çar silmesıne vs gel falanlar fılanlar. Öyleyse 4 el avans verir 5de bitiririm:))

Adama böyle kapak yapar bizim hunkun adamııı işde kimse kimseyi küçümsemesin veya yenilince bahaneler üretmesin

Adama böyle kapak yapar bizim hunkun adamııı işde kimse kimseyi küçümsemesin veya yenilince bahaneler üretmesin

Bahaneler üretmesin diyosun da,arenada kesilince SENİİİN ELİNDE ORTLU EL VAAR BENİM EL ÇİF YARI BİLEE DEĞİL diyosun ? kalkan yoktu vs vs bahaneler üretiyosun? önce kendin bahane üretmekten vaz geç sonra millete bu lafı söyle .Hadi eyvallah

Bahaneler üretmesin diyosun da,arenada kesilince SENİİİN ELİNDE ORTLU EL VAAR BENİM EL ÇİF YARI BİLEE DEĞİL diyosun ? kalkan yoktu vs vs bahaneler üretiyosun? önce kendin bahane üretmekten vaz geç sonra millete bu lafı söyle .Hadi eyvallah
yahu 12 yaşındaki karaşovalye bebesi ben nezaman bahane üretim daah 4 gün oldu svye gelmemiz git çölde kumda oyna hata az ötede oyna hadi evladım o bahane üretmek senin gibi komik oyunculara mahsuzdur canım hadi ayrıca şu form hesabınıda deyiş benim adımı kulanma hata besmeleyle adımı agzına al ÖZENTİ KOMİK ÇOCUK ALONE DEAT BENİM GERÇEK VE TEK FORM HESABIMDA BUDUR

Son düzenleme:
yahu 12 yaşındaki karaşovalye bebesi ben nezaman bahane üretim daah 4 gün oldu svye gelmemiz git çölde kumda oyna hata az ötede oyna hadi evladım o bahane üretmek senin gibi komik oyunculara mahsuzdur canım hadi ayrıca şu form hesabınıda deyiş benim adımı kulanma hata besmeleyle adımı agzına al ÖZENTİ KOMİK ÇOCUK ALONE DEAT BENİM GERÇEK VE TEK FORM HESABIMDA BUDUR

Ben servere geleli kaç gün oldu ? 4 aynı gün geldik pidgeye ne değişti düşmanlık yok dedin ? Başlattın kavgayı mavi olunca noldu ? Hiç birşey sen ne diye bi toplu savaşta birisi veya ben kesilince ezik, paspas gibi kelimeler kullanıyorsun ? Acizliğini belirtmek için tabikide.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri