Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bence Pidge'de nakit sıkıntısı yok, herkes rahat 1000-5000T arası item alış verişi yapıyor.
Şahsım adına konuşursam bende Pidge'de oyuncuyum ve 3 günde sadece pazar kurarak 800T para kastım.
Bunun haricinde yalnızca intikam yüzüğü ve not, monokl kasıp satarak toplam 1200T para yaptım.
Pidge'de 2+2 itemlerin fiyatları oldukça uçuk ve o uçuk fiyatlara rağmen alıcı buluyorlar.
Bu durum da kimse çıkıp, Pidge sunucusu'nda nakit sıkıntısı var diyemez. 1 günde 100T para kasacak değilsin herhalde.
Nasıl anlatsam normal reel hayatında çalışıyorsun diyelim, işe gidersin günlük örneğin 100 lira para alırsın, işe gitmediğin gün bir kazancın olmaz.
Pidge'de bu şekil de, pazar kurarsın veyahut para kasarsın ve hertürlü nakit çevirirsin.
Benim size tavsiyem serverin fiyatlarını gözönünde bulundurarak mevcut olan satılık itemleriniz de indirim de bulunmanız.
Nakit para herzaman iyidir, bir itemi 200'e satacağına 150'e satabilirsin. Emin ol o giden 50T zarar olmaz, sana kâr kalır.
Elinde toplu halde nakit biriktirmek istiyorsan, satacağın itemleri uygun bir fiyata ayarlayabilirsin.
Oyun içi isminizi öğrenebilir miyim
Bence Pidge'de nakit sıkıntısı yok, herkes rahat 1000-5000T arası item alış verişi yapıyor.
Şahsım adına konuşursam bende Pidge'de oyuncuyum ve 3 günde sadece pazar kurarak 800T para kastım.
Bunun haricinde yalnızca intikam yüzüğü ve not, monokl kasıp satarak toplam 1200T para yaptım.
Pidge'de 2+2 itemlerin fiyatları oldukça uçuk ve o uçuk fiyatlara rağmen alıcı buluyorlar.
Bu durum da kimse çıkıp, Pidge sunucusu'nda nakit sıkıntısı var diyemez. 1 günde 100T para kasacak değilsin herhalde.
Nasıl anlatsam normal reel hayatında çalışıyorsun diyelim, işe gidersin günlük örneğin 100 lira para alırsın, işe gitmediğin gün bir kazancın olmaz.
Pidge'de bu şekil de, pazar kurarsın veyahut para kasarsın ve hertürlü nakit çevirirsin.
Benim size tavsiyem serverin fiyatlarını gözönünde bulundurarak mevcut olan satılık itemleriniz de indirim de bulunmanız.
Nakit para herzaman iyidir, bir itemi 200'e satacağına 150'e satabilirsin. Emin ol o giden 50T zarar olmaz, sana kâr kalır.
Elinde toplu halde nakit biriktirmek istiyorsan, satacağın itemleri uygun bir fiyata ayarlayabilirsin.
Oyunun piyasası düzelsin diye iteme 1000T veren adama dur kardeşim piyasa kötü sana 800e satayım oyun düzelsin mi diyeceğim ? Zaten 1000T ediyor item neden ben bunun fiyatını aşağı çekeyim ?
Oyundaki asıl dengesizlik, karakterler arası uçurumdur. Benim savaşçı hesabımda atak ve savunma olarak eksik olmamasına rağmen savaşlarda eline tırt bir ortalamalı silah alan adam kadar işe yaramıyorum. Neden benim elimde becerili güneş yok ? Neden 72 şaman savunmasıyla 3k 3k düz yiyorum ? Neden suralar 3k 3k düz vuruyor ? Ben 3k ruh atarsam seviniyorum. Şaman itemleri benim itemlerimin en az 3-5 katı ediyor. Ben oyunun durumunu beğendik ancak savaşçı bu durumda olduğu için kesinlikle geri dönmeyeceğim. Aklı olan savaşçı veya ninja kullanıcıları da geri dönmez zaten.
Haklısın..Oyunun piyasası düzelsin diye iteme 1000T veren adama dur kardeşim piyasa kötü sana 800e satayım oyun düzelsin mi diyeceğim ? Zaten 1000T ediyor item neden ben bunun fiyatını aşağı çekeyim ?
Oyundaki asıl dengesizlik, karakterler arası uçurumdur. Benim savaşçı hesabımda atak ve savunma olarak eksik olmamasına rağmen savaşlarda eline tırt bir ortalamalı silah alan adam kadar işe yaramıyorum. Neden benim elimde becerili güneş yok ? Neden 72 şaman savunmasıyla 3k 3k düz yiyorum ? Neden suralar 3k 3k düz vuruyor ? Ben 3k ruh atarsam seviniyorum. Şaman itemleri benim itemlerimin en az 3-5 katı ediyor. Ben oyunun durumunu beğendik ancak savaşçı bu durumda olduğu için kesinlikle geri dönmeyeceğim. Aklı olan savaşçı veya ninja kullanıcıları da geri dönmez zaten.
Hunkdan geldik pidgeli oyunculara yetişmek için sunucularin aktarildigi gunden beri efsun atiyoruz ancak pidge oyuncularının yanindan gecemedik.!1) Efsun oranları şikayet ettiğiniz dönemde %10 oranında yükselttik. %10 dan sonra +%5 daha yükseltirsek efsun düzenini tamamen bozucaz ve herkesin kolay bir şekilde efsun elde etmesine sebep olucaz bunu kimsenin isteyeceğini düşünmüyorum. +%10 en ideal durum şuan Pidge için
2) Kostum eventi olarak da yine şikayetler üzerine kazanılan efsun oranlarında rotasyona giderek kostüm stillerini değiştirdik.
3) Yang miktarı ile ilgili önümüzdeki dönemler kesinlikle bir değişikliğe gitmeyeceğiz.
Konu içerisinde ilk postum da yang kazanım oranlarında yükselişe gitmemiz alım gücünü kolaylaştıracağını söylemiştim.
Bu tip olaylara itemim 1000t ise 1000t ye satarım gibi tek bir pencereden bakamazsınız. Yang oranı yükseltildiğinde iteminizin fiyatı alım gücünün kolaylaşması ve oyuncuların ben bu itemden kar ederim mantığı o eşyayı 1 haftada 3000T ye çıkartabilir. Oyun içerisinde yang miktarı yükseldikce bu itemlerin fiyatlarına aynı oranda yansır.
6 Yıllık tecrübem boyunca ne zaman yang oranlarında değişikliğe gitsek bu piyasaya aynı oranda yükseliş olarak yansıdı. Burada ben ihtimallere göre bir yorum yapmıyorum/yapamayız.
Oyun yönetimi olarak bu durumdan herhangi bir kazancımız yok, çıkarımız yok, sırf oyunculara inat olsun diye de yapmıyoruz.
Ortada bir sıkıntı var ve bu sıkıntıyı yeni sıkıntılar yaratarak çözemeyiz.
Adamlar yıllardır pidgede oynuyor o itemleri onca sürede getirdiler biz hunkdan geldik ve onlara yetismemiz bekleniyor ancak efsun gelmiyor bu oranlarlada en az onlar kadar bu serverda vakit gecirip yıllar sonra öyle itemler yapmamizmi bekleniyor akli olan oyuncular en fazla 1 2 ay efsun atar baktı gelmiyor oyunu bırakır gider...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)