mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Pelin M

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kod:
Diğer iki konunun alakası ne onu anlayamadım, hosting bölümüyle ilgili yetkimiz olmadığından dolayı o bölümlere tam hakim ve takipte değiliz o yüzden gözümüzden kaçabiliyor bazı ücretli sistemler.

Fakat tespit ettiğimizde gerekli işlemi uyguluyoruz kapatıyoruz konuyu keyfi olarak bir şeyleri warez etmek gibi bir düşünce 

anlayışı bizde yok kafanızdan bir şeyler kurgulamayın.

Farkındaysanız konuda sizden satış konusu linkini istedim ve sonucunda işlem uygulandı bu yönetim üyesi de olsa normal bir 

üyede olsa konusu kapatılır.

Konu kapatılmıştır.

obur konularla alakası sırf o sıstem ıcın o filesi alan adamlar oldu ve sen o adamların emegini cope attırdın.bu konunun satısta oldugunu bılıyordun ve o sıstemıde o godhack e sen verdın. konuyu kapatmakla kacılmz pvp soru cevap sorularıma cevap ıstedıgım bolum buyrun. Herkes Tarafından Bilinen Sistem Senin Tarafındanmı Bilinmiyor Koca Forumda !!!

@Pelin Melek Aslan;

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Pelin Melek Aslan; Bundan Önceki Konum pyhton bolumundeydı soru cevapta ne geziyor kafanca birseylermi yaptırmak icin caba gösteriyorsun. ne zamandır pyhtonda kapatılan konu soru cevapa tasınıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kod:
Diğer iki konunun alakası ne onu anlayamadım, hosting bölümüyle ilgili yetkimiz olmadığından dolayı o bölümlere tam hakim ve takipte değiliz o yüzden gözümüzden kaçabiliyor bazı ücretli sistemler.

Fakat tespit ettiğimizde gerekli işlemi uyguluyoruz kapatıyoruz konuyu keyfi olarak bir şeyleri warez etmek gibi bir düşünce 

anlayışı bizde yok kafanızdan bir şeyler kurgulamayın.

Farkındaysanız konuda sizden satış konusu linkini istedim ve sonucunda işlem uygulandı bu yönetim üyesi de olsa normal bir 

üyede olsa konusu kapatılır.

Konu kapatılmıştır.

obur konularla alakası sırf o sıstem ıcın o filesi alan adamlar oldu ve sen o adamların emegini cope attırdın.bu konunun satısta oldugunu bılıyordun ve o sıstemıde o godhack e sen verdın. konuyu kapatmakla kacılmz pvp soru cevap sorularıma cevap ıstedıgım bolum buyrun. Herkes Tarafından Bilinen Sistem Senin Tarafındanmı Bilinmiyor Koca Forumda !!!

@Pelin Melek Aslan;

Bahsettiğiniz sistem içeriğini kişiye ben vermedim bunu nereden çıkardınız anlayamadım itham ediyorsunuz.

Herşeyi takip edemeyiz gözümüzden kaçabiliyor bende biliyordum satış konusu olduğunu fakat kişi daha sonradan kapatmıştı

konuyu sonradan güncelleme getirmiş açtırmış ondan dolayı emin olmak için sizden link istedim ve kapatıldı konu

Konu gerekli bölüm adminleriyle görüşüldü uzatmaya gerek yok konu kapatılmıştır.

Paylaşılan konuda mesajları incelediğimde olumsuz bir durum yok, sizin belirttiğiniz gibi bir durum olsaydı ücretsiz şekilde açılan konununda kapatılmaması gerekirdi. Fakat göründüğü gibi konudaki linkler kaldırılarak kapatılmış. Konuda yazılan mesajları tekrar okursanız sistemin ücretli olarak satıldığı belirtildikten sonra editör kanıt olarak satış konusunun linkini istemiş ve link belirtildikten sonra konu kapatılmış.

Bu gibi durumlarda editörler konunun satışda olduğunu bilemeyebilir veya farketmemiş olabilir, suçlama yapmak yerine konuyu şikayet butonunu kullanarak bildirirseniz hem daha hızlı bir müdahele gerçekleşir hemde dosya warez'e düşmemiş olur. Sadece birilerini suçlamak yerine editörleride yardımcı olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri