HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar tamamen TR ile birebir server kurma hayalim vardı uzun zamandır ve kurdum da ama beklediğim ilgiyi toplayamadım ve yeterli sayıda user bulamadım . Eğer ben kurup user toplayabilirim diyenler için elimde tamamen TR ile aynı files var.
Files Özellikleri
Tamamen TR ile bire bir efsun oranları item_attr
Tamamen TR ile birebir item_proto (Nesneleri markete satınca Tr deki fiyata satar, Npclerdeki fiyatları TR ile aynı vs.)
Tamamen TR ile Aynı mob_proto (Tüm moblardan TR ile aynı EXP leri verir zaten öyle değilmi demeyin çünkü değil hepsini metin2 nin official sitesinden bakıp tek tek yazdım mob protoya )
Tamamen TR ile bire bir refine_proto ( + Basmalar ve dönüşümler TR deki ile birebir)
Tamamen TR ile aynı shop ve shop_item (NPC ler tamamen TR ile aynıdır , Perfect NPC vs yoktur )
Tamamen TR ile aynı give_basic_weapon (sınıfa göre +0 1lv wp ve pot verir)
Tamamen TR ile aynı mob_drop_item (Moblardan leveline göre normal silah, zırh vs düşer aynı zamanda + basma itemleri de düşer ve oranları TR ile birebir aynıdır )
Tamamen TR ile aynı special_item_group ( Sandıklar, lolipop, gül vs den çıkan itemler tamamen tr ile aynıdır)
Tamamen TR ile aynı common_drop_item
Başlangıçta at vermez at madalyonunyla alınması gerekir.
Arkadaşlar bir çoğunu farklı yerlerden topladım bir çoğundada benim bir sürü emeğim var. Tüm moblardan düşen yangları tek tek kendim yazdım. O kadar emek sarfettim ama serverim tutmadı sanırım reklamını iyi yapamadım. Eğer ben bu tarz bir server kurmak istiyorum ve bu dosyalar bana lazım diyorsanız sizden hiçbirşey talep etmeden atarım çünkü eski metin2 yi özledim ve birisi açsada oynasam diye bekledim uzun bir süre.
Skype Adresim: //
burdan bana ulaşabilirsiniz. Eğer kurduğum serveri da merak ediyorsanız server online girip test edebilirsiniz
Files Özellikleri
Tamamen TR ile birebir item_proto (Nesneleri markete satınca Tr deki fiyata satar, Npclerdeki fiyatları TR ile aynı vs.)
Arkadaşlar bir çoğunu farklı yerlerden topladım bir çoğundada benim bir sürü emeğim var. Tüm moblardan düşen yangları tek tek kendim yazdım. O kadar emek sarfettim ama serverim tutmadı sanırım reklamını iyi yapamadım. Eğer ben bu tarz bir server kurmak istiyorum ve bu dosyalar bana lazım diyorsanız sizden hiçbirşey talep etmeden atarım çünkü eski metin2 yi özledim ve birisi açsada oynasam diye bekledim uzun bir süre.
Skype Adresim: //
burdan bana ulaşabilirsiniz. Eğer kurduğum serveri da merak ediyorsanız server online girip test edebilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)